De Week van het Nieuwe Werken komt eraan!

Van 8 t/m 14 november 2010 beleeft Nederland zijn eerste Week van Het Nieuwe Werken. Werkgevers en werknemers worden uitgedaagd om Het Nieuwe Werken uit te proberen. Op http://www.hetnieuwewerkendoejezelf.nl/ vind je tips, informatie en activiteiten.

 

door 20/10/2010 0 reacties , ,

 

Moneypenny organiseert tijdens deze week gratis workshops!

 In-company workshops

Onze in-company workshops zijn interactieve sessies van 2 uur voor ca. 10 deelnemers uit één organisatie. Over Het Nieuwe Werken in de praktijk, over succesfactoren en het meekrijgen van uw organisatie. U neemt zelf een vraag of kwestie mee die u rond Het Nieuwe Werken bezighoudt. De workshops worden gehouden op locatie bij u op kantoor. De beschikbare timeslots zijn:

Maandag 8 november: ochtend en middag
Donderdag 11 november: ochtend
Vrijdag 12 november: ochtend en middag

Wilt u een van deze gratis workshops voor uw organisatie? Neemt u dan snel contact op met Marianne Sturman via info@moneypenny.nl of 020 – 42 60 760.

 

Open inschrijving: workshop met extraatje 

Moneypenny-directeur Marianne Sturman won in juni van dit jaar de prestigieuze Porsche Onderneemster van het Jaar Award. Voor onze workshop Het Nieuwe Werken in de Praktijk, op 9 november 2010, is Porsche daarom graag onze gastheer. Niet alleen leert u alles over Het Nieuwe Werken, u mag ook een proefrit maken in een Porsche!

De workshop is een interactieve sessie met maximaal 12 deelnemers (open inschrijving). Centraal staat de vraag: Wat betekent Het Nieuwe Werken in de praktijk? Thuiswerken, resultaatgericht werken, flexkantoren, zelfroostering, zelfsturende teams… Allemaal vormen van Het Nieuwe Werken. Wat zijn de voordelen voor uw organisatie? Waar moet u aandacht aan besteden bij implementatie? En wat mag er nu eigenlijk wel en niet vanuit arbeidsrecht en ARBO-regelgeving?

Datum: 9 november 2010
Plaats: Porsche-centrum in Amsterdam

Het aantal plaatsen is beperkt en aanmelding is noodzakelijk. Aanmelden kan hier.

  • TAGS:  , ,
  • CATEGORIE:  Maatschappij, wetgeving & overheid
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)