Remote sinds 2000

We waren de eerste. En we zijn de grootste. Ervaring is de basis van ons succes.
Directeur van Moneypenny Marianne Sturman

Ontstaan

Marianne Sturman (foto), oprichtster van Moneypenny, zag al 23 jaar geleden dat het ‘9 tot 5 principe’ niet houdbaar was. Professionals zochten balans in hun leven: geen files, en meer vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer zij werkten. Moneypenny pionierde met thuiswerken en ontwikkelde zich tot trekker van ‘Het Nieuwe Werken’. Toch bleef er enige weerstand tegen remote. Totdat COVID-19 de arbeidsmarkt op zijn kop zette.

Hybride werken

Onder druk van het virus moesten organisaties snel schakelen. Zij ontdekten dat het wél mogelijk was om de zaak met thuiswerkers draaiend te houden. We told you so! Nu wijst onderzoek uit dat ruim 80% van de werknemers niet meer terug wil naar de oude situatie als de kantoren weer open mogen. Hybride werkvormen, waarbij de helft van de tijd remote wordt gewerkt, zijn de ideale oplossing. Laat dat nu ons specialisme zijn.

Sustainable

  • De meeste werkzaamheden kunnen even goed – of beter – thuis worden gedaan. Kantoor is de plaats voor persoonlijk contact. Dat scheelt reistijd.
  • Personeelstekorten zijn snel opgelost als vrouwen en andere gekwalificeerde professionals die nu ‘thuis zitten’, remote aan het werk kunnen.
  • Huisvestingskosten kunnen fors omlaag. Het fileprobleem kan de wereld uit.

Moneypenny blijft pionieren

Flexibele werkvormen zijn de toekomst. Moneypenny is de grootste leverancier van managementondersteuning en virtueel assistenten op afstand. Zeg ons welke klus je geklaard wilt hebben, dan zorgen wij dat het voor elkaar komt. Daar is absoluut geen kantoor voor nodig. En onze 23-jarige ervaring met samenwerken op afstand delen we ook in de kennisbank en in de vorm van webinars.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!