Executive Assistance op het hoogste niveau

Onze executive assistants zijn strategische meedenkers voor het topmanagement en leveren dagelijkse service op afstand. Moneypenny zorgt altijd voor de perfecte match, zowel voor langdurige samenwerkingen als interim ondersteuning.
Jouw eigen Executive Assistant via Moneypenny

Jouw buitengewone 'virtuele rechterhand'

De rol van de Executive Assistant is belangrijker dan ooit voor topmanagement. Iemand die alle ins en outs van je bedrijf en je relatienetwerk kent, weet waar de focus naartoe gaat en welke zaken kunnen wachten. Een assistent die altijd 10 stappen vooruit denkt en anticipeert op situaties, kan multitasken én uiterst integer en betrouwbaar is. En deze échte ‘Miss Moneypenny’ hoeft natuurlijk niet bij jou op kantoor te zitten. Moneypenny’s Executive Assistance levert dagelijkse service op afstand en staat je graag met raad en daad bij.

Zorgvuldige selectie

Onze assistenten zijn hoogopgeleid, hebben ruime werkervaring op het niveau van managementassistente, directiesecretaresse of personal assistant en spreken hun talen. Ze beschikken daarnaast over analytisch vermogen, uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en kennen de kneepjes van het ‘strategisch multitasken’.

We selecteren uit onze poule van professionals de Executive Assistant die het beste bij jouw organisatie past. Is de klik er? Dan kan ze direct voor je aan de slag. Ook wanneer je op zoek bent naar een interim assistent zorgen wij voor de juiste match.

Plan een digitale kennismaking

Executive assistant taken

De taken van een Executive Assistant lopen uiteen. We gaan graag met je in gesprek om te horen naar welke vaardigheden je precies op zoek bent, en wat je eisen en verwachtingen zijn. Onze professionals zijn organisatorisch sterk en worden bijvoorbeeld ingezet bij de volgende taken:

  • Ondersteuning van topmanagement
  • E-mail screenen en prioriteren
  • Complex agendabeheer
  • Voorbereiden van vergaderingen
  • Opvolgen van actiepunten
  • Strategische sparring partner
  • En nog veel meer…
Bekijk onze abonnementen

Zo regel je jouw Executive Assistant

Bij Moneypenny kun je binnen één week een superefficiënte Executive Assistant hebben om het topmanagement te ontzorgen. Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak en we kijken hoe we jou verder kunnen helpen. Ontdek de voordelen van een samenwerking met Moneypenny.

Wil je ook andere taken bij ons beleggen of maak je liever gebruik van een voordeliger ondersteuningsniveau? Geen punt! We hebben een overzicht van de meest gangbare taken die we op afstand voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we de rol het beste vorm kunnen geven.

Plan een digitale kennismaking

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!