Team Moneypenny

Marianne Sturman

oprichter en directeur

Als bedrijfskundige in de tech-sector zag Marianne dat het beter en slimmer kon. Daarom ging zij van start met Moneypenny. Van pionier in 2000 heeft zij zich ontwikkeld tot de nationale powervrouw van virtueel werken.

Marianne inspireert ondernemers om de gebaande paden te verlaten en de fantastische mogelijkheden van remote samenwerken te benutten. Met Moneypenny levert zij daarvoor zowel de kennis als de talenten.

Charlotte Tee

operations- en accountmanager

Charlotte is buitengewoon veelzijdig. Zij zorgt ervoor dat onze operatie draait: dat de backoffice processen én de contacten tussen onze klanten en de virtuele assistenten soepel verlopen.

Daarnaast is Charlotte als accountmanager aanspreekpunt voor klanten en virtuele assistenten. Bovendien gaat zij incidenteel zelf ook aan de slag als VA. In dit interview kun je meer lezen over deze unieke Moneypenny-duizendpoot.

Roseanne Wissing

accountmanager

Roseanne is onze communicatie expert. De rol van accountmanager past haar uitstekend; zij weet als geen ander hoe ze moet communiceren met onze klanten en virtuele assistenten.

Naast haar werk voor Moneypenny werkt Roseanne als virtuele assistent ook voor diverse opdrachtgevers. Het optimaliseren van werkprocessen zodat deze gestructureerder en gemakkelijker verlopen, geeft haar energie.

Marjolein Richter

team coach

Marjolein begeleidt onze Virtuele Assistenten. Met haar 10 jaar ervaring in onze operatie is zij ook voor team-Moneypenny een rots in de branding.

Zij houdt ons allemaal scherp met haar brede en diepgaande deskundigheid en zakelijke inzicht. Naast haar coachende, verbindende activiteiten werkt Marjolein ook als VA. Over Marjolein’s visie op haar vakgebied kun je meer lezen in dit interview.

Margot van Veelen

online- & contentmarketeer

Marketing is Margots passie. Ze heeft gevoel voor design en ze weet alles van online tools. Met haar brede ervaring beheert zij onze website en zorgt zij ervoor dat Moneypenny goed zichtbaar is op de sociale media.

Daarnaast zet zij haar know how ook in als virtuele assistent. En omdat zij van afwisseling houdt, volgt zij in haar vrije tijd een cursus edelsmeden.

Désiré Huussen

recruitment

Désiré zorgt voor de werving en selectie van onze virtuele assistenten. Haar mensenkennis en ervaring op het gebied van HR komen hierbij goed van pas.

Naast haar belangrijke werk voor Moneypenny ontzorgt Désiré als virtuele assistent ook diverse opdrachtgevers, van ontzorgen krijgt zij een goed gevoel. In dit interview kom je meer te weten over haar ervaringen als VA.

Miriam Kamhoot

recruitment & HR advies

Wij zijn superblij met deze doorgewinterde HR-professional. Zij is heel sterk in het uitdenken, structureren en implementeren van werkprocessen. Daar profiteren Moneypenny én onze klanten van.

Aan niets is te merken dat Miriam met haar gezin al jaren in Duitsland woont. Lees in dit interview hoe zij denkt over samenwerken op afstand.

Kirsten van der Zeijden

operations assistant

Kirsten werkt in de virtuele controlekamer van Moneypenny. Samen met haar collega Mariëlle zorgt zij ervoor dat onze virtuele assistenten en notulisten aan de slag kunnen en blijven.

Zij faciliteert en informeert. Ze is een uitstekende planner, heeft talent voor organisatie en houdt altijd het overzicht. Haar inzicht en gevoel voor verhoudingen dragen bij aan de verbinding tussen alle betrokkenen. Kirsten is ook werkzaam als notulist voor Moneypenny. Lees hier meer over Kirsten en haar job bij Moneypenny.

Mariëlle Meijer-Kromhout

operations assistant

Mariëlle werkt in de virtuele controlekamer van Moneypenny. Samen met haar collega Kirsten zorgt zij ervoor dat onze virtuele assistenten en notulisten aan de slag kunnen en blijven.

Het komt goed uit dat Mariëlle gek is op afwisseling en veranderingen alleen maar leuk vindt. Haar primaire taak is faciliteren, informeren en verbinden. Met haar helicopterview zorgt zij er echter ook voor dat onze processen steeds efficiënter verlopen. Lees meer over waarom Mariëlle zo goed in haar werk is.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!