Team Moneypenny

Marianne Sturman

oprichter en directeur

Als bedrijfskundige in de tech-sector zag Marianne dat het beter en slimmer kon. Daarom ging zij van start met Moneypenny. Van pionier in 2000 heeft zij zich ontwikkeld tot de nationale powervrouw van virtueel werken.

Marianne inspireert ondernemers om de gebaande paden te verlaten en de fantastische mogelijkheden van remote samenwerken te benutten. Met Moneypenny levert zij daarvoor zowel de kennis als de talenten.

Charlotte Tee

commercieel directeur

Charlotte is buitengewoon veelzijdig. Zij zorgt ervoor dat onze commerciële operatie draait: dat de primaire processen én de contacten met onze klanten en de virtuele assistenten soepel verlopen.

Charlotte heeft de leiding over ons sales & accountmanagement team, dat verantwoordelijk is voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Daarnaast stuurt ze ons people & recruitment team aan, inclusief het onderhouden van alle contacten met onze VA’s en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening. In dit interview kun je meer lezen over deze unieke Moneypenny-duizendpoot.

Roseanne Wissing

accountmanager

Roseanne is onze communicatie expert. De rol van accountmanager past haar uitstekend; zij weet als geen ander hoe ze moet communiceren met onze klanten en virtuele assistenten.

Daarnaast krijgt Roseanne energie van het optimaliseren van werkprocessen, zodat deze gestructureerder en gemakkelijker verlopen. In dit interview kun je meer lezen over deze doortastende aanpakker.

Niels Willemsen

accountmanager

Een rol als accountmanager is Niels op het lijf geschreven. Hij krijgt er namelijk energie van om veel verschillende opdrachtgevers op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen en met hen in gesprek te gaan over de diensten van Moneypenny. Een goede relatie opbouwen met de opdrachtgevers vindt hij erg belangrijk.

Na jaren ervaring op te hebben gedaan in diverse sales functies bij IT-bedrijven, heeft Niels de overstap gemaakt naar Moneypenny. Naast zijn rol als accountmanager, is hij ook werkzaam als virtueel assistent. In dit interview lees je daar meer over. Niels onderneemt in zijn vrije tijd graag veel sportieve (buiten)activiteiten, zoals hardlopen met zijn hond.

Mariëlle Meijer-Kromhout

teamlead business support & finance

Mariëlle werkt in de virtuele controlekamer van Moneypenny. Samen met haar collega’s Saskia, Lenneke en Annemieke zorgt zij ervoor dat onze virtuele assistenten aan de slag kunnen en blijven.

Het komt goed uit dat Mariëlle gek is op afwisseling en veranderingen alleen maar leuk vindt. Haar primaire taak is faciliteren, informeren en verbinden. Met haar helicopterview zorgt zij er echter ook voor dat onze processen steeds efficiënter verlopen. Lees meer over waarom Mariëlle zo goed in haar werk is.

Saskia Kitselaar

business support

Saskia werkt in de virtuele controlekamer van Moneypenny. Samen met haar collega’s Mariëlle, Lenneke en Annemieke zorgt zij ervoor dat onze virtuele assistenten aan de slag kunnen en blijven.

Deze duizendpoot werkt secuur en haalt plezier uit ondersteuning bieden, ook in haar rol als VA. Ze houdt van afwisseling in haar werkzaamheden en dit komt goed van pas bij haar operations taken, waarin zij op allerlei vlakken faciliteert en informeert. Saskia bewaart goed het overzicht en zorgt er voor dat alles op rolletjes blijft lopen.

Lenneke de Ruijter

projectmanager

Lenneke werkt als projectmanager bij Moneypenny. Ze zorgt ervoor dat onze interne projecten op het gebied van innovatie, e-learning en IT soepel verlopen.

Dankzij Lenneke’s ervaring als Virtueel Assistent kunnen de teams zich richten op hun specialiteiten, terwijl ze de coördinatie en ondersteuning biedt die nodig is om elk project succesvol af te ronden. Na werk kan je Lenneke voornamelijk vinden in haar grote moestuin want ze probeert zo zelfvoorzienend mogelijk te leven.

Annemieke ter Horst

business support

Annemieke werkt in de virtuele controlekamer van Moneypenny. Samen met haar collega’s Mariëlle, Saskia en Lenneke zorgt zij ervoor dat onze virtuele assistenten aan de slag kunnen en blijven.

Naast haar werk voor Moneypenny is Annemieke ook een zeer gedreven assistent die goed is met cijfers. Ze houdt van een uitdaging en met haar brede administratieve werkervaring is zij een rots in de branding voor menig opdrachtgever. 

Marjolein Richter

poulemanager people & recruitment

Marjolein is verantwoordelijk voor de afdeling People & Recruitment. Ze begeleidt, coacht en inspireert onze Virtuele Assistenten. Met haar 10 jaar ervaring in onze operatie is zij ook voor team-Moneypenny een rots in de branding.

Zij houdt ons allemaal scherp met haar brede en diepgaande deskundigheid en zakelijke inzicht. Naast haar coachende, verbindende activiteiten werkt Marjolein ook als VA. Over Marjolein’s visie op haar vakgebied kun je meer lezen in dit interview.

Mariëlle van den Biggelaar

poulemanager/ recruiter people & recruitment

Mariëlle is verantwoordelijk voor de werving en selectie van onze virtuele assistenten. Deze duizendpoot met veel mensenkennis weet feilloos de juiste kandidaten te vinden voor onze vacatures en opdrachtgevers.

Naast haar recruitment werkzaamheden en de zorg voor haar gezin, is Mariēlle ook een zeer gewaardeerde VA. Lees in dit interview waarom zij haar baan ideaal vindt.

Jorien Mossou

people & recruitment support

Jorien heeft brede ervaring opgedaan in veelzijdige functies als; Operationeel manager, HR assistent, Office Manager, Executive assistant en Customer Service. Dit komt goed van pas bij haar werk als recruiter.

Werken met scale-ups & start-ups is waar zij energie van krijgt, want daar kan je in korte tijd het verschil maken. Presteren onder hoge druk gaat haar goed af en ze vindt het leuk om structuur te mogen aanbrengen. Naast haar werk als recruiter en Virtueel Assistent houdt Jorien van gezelligheid, wandelen met haar hond en koken. 

Margot van Veelen

teamlead marketing

Marketing is Margots passie. Ze heeft gevoel voor design en ze weet alles van online tools. Met haar brede ervaring beheert zij onze website en zorgt zij ervoor dat Moneypenny goed online zichtbaar is.

Daarnaast zet zij haar know how ook in voor de VA trainingen. En omdat zij van afwisseling houdt en ook graag met haar handen werkt, bouwt zij in haar vrije tijd een brandweerwagen om tot camper.

Willemijn van der Holst

online- & contentmarketeer

Willemijn vertegenwoordigt samen met Margot en Bonnie het Marketing team. Willemijn houdt van grafische vormgeving en ze vindt het erg leuk om na te denken over de content die verspreid wordt via de social media van Moneypenny.

Naast dat Willemijn haar skills ook in zet als Virtuele Assistent, brengt ze graag tijd door met haar familie en vrienden. In dit interview lees je over haar eerste ervaringen als Virtuele Assistent.

Bonnie de Boer

online- & contentmarketeer

Bonnie is onderdeel van het Marketing team als social media expert. Door haar werkervaring weet ze alle fijne kneepjes van het vak en weet ze de social media van Moneypenny naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast zet Bonnie haar skills ook in als Virtuele Assistent. Lees er in dit interview meer over.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!