Onze flexibele VA abonnementen

Moneypenny levert maatwerk tegen scherpe en flexibele tarieven. In een persoonlijk gesprek helpen we je de beste keuze te maken uit onze verschillende abonnementsvormen. Weet je nog niet hoeveel uren je jouw virtuele assistent aan het werk wilt zetten? Geen zorgen: je kunt altijd switchen, opschalen of afschalen.
Starter v.a. €380 / maand Vanaf 6 uur
Flexibele startersabonnementen. Begin klein en laat ons je helpen om efficiënter te werken.
 • Groei en deel
 • Maandelijks opzegbaar
Bekijk Starter abonnementen
Light €820 / maand Inclusief 14 uur
Jouw eigen virtuele assistent die incidentele klussen voor je overneemt.
 • Meer uren à €55,50
 • Maandelijks opzegbaar
Meer info
Comfort €1.110 / maand Inclusief 20 uur
Een virtual assistant waar je (gemiddeld) een uur per dag op kunt terugvallen.
 • Meer uren à €53,50
 • Maandelijks opzegbaar
Meer info
Premium €1.585 / maand Inclusief 30 uur
Als je veel, en regelmatig, werk wilt uitbesteden aan jouw assistent.
 • Meer uren à €51,50
 • Maandelijks opzegbaar
Meer info
Scale €3.070 / maand Inclusief 60 uur
Wij zorgen voor een professioneel team van virtual assistants met alle benodigde skills.
 • Meer uren à €50,50
 • Maandelijks opzegbaar
Meer info
Scale XL €4.990 / maand Inclusief 100 uur
Een flexibel en groot VA-team met alle benodigde skills waar je altijd een beroep op kan doen.
 • Meer uren à €49,50
 • Maandelijks opzegbaar
Meer info
Maatwerk Op aanvraag Uren op maat
Van specialistische Virtuele Assistent tot VA-teams op maat: alles is bespreekbaar
 • Tarieven in overleg
 • Maandelijks opzegbaar
Meer info
Vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van een VA voor jouw organisatie? Plan een vrijblijvende kennismaking

Ervaringen met een Virtueel Assistent van Moneypenny

Samenwerking The Change Studio en Moneypenny

Als The Change Studio vinden we het belangrijk te werken met zeer professionele partners, waar we op kunnen vertrouwen en die met ons mee kunnen bewegen in de groei van onze onderneming. En daarom zijn we zo enthousiast over Moneypenny. De virtual assistents waar wij mee werk(t)en zijn altijd van een hoog niveau. Een oog voor detail, meedenkend waar nodig en flexibel in hun dienstverlening. Maar misschien waarderen we nog wel het meest de warme, persoonlijke benadering.

Daniël Wolfs, The Change Studio
Eric de Kruik vertelt waarom hij zo tevreden is over de dienstverlening van Moneypenny

Sinds Jessica mijn virtuele assistent is, heb ik meer overzicht in mijn taken en worden allerhande zaken uit handen genomen. Dit zorgt ervoor dat ik belangrijke afspraken en opdrachten niet uit het oog verlies en me kan concentreren op mijn sterktes en wat ik leuk vind. Jessica zet “de puntjes op de i” waar ik ze meestal vergeet en complementeert mijn werk op een uitstekende manier. Het is een prettige bijkomstigheid dat we een goede klik hebben, wat een soepele en prettige samenwerking garandeert.

Eric de Kruik, HeartOvation
Joeri Coppejans schakelde een virtueel assistent van Moneypenny in

Onze virtueel assistent Sanne helpt ons redactionele team deadlines te halen! Binnen een dag was zij in staat om in een complex workflowsysteem te werken. Sanne werkt nauwkeurig en snel, waardoor het tempo van een gehele redactie omhoog kan. Zij is flexibel, denkt mee en staat altijd voor ons klaar!

Joeri Coppejans, Wolters Kluwer
Ruben Klerkx maakt gebruikt van een virtueel team van Moneypenny

Moneypenny hielp mij groeien en helpt mij nog dagelijks in het realiseren van mijn zakelijke dromen. De super veelzijdige virtueel assistenten zijn pro-actief en denken altijd met me mee. Ik kan en wil niet meer zonder ze! Ik kan iedere ondernemer (groot of klein) van harte aanbevelen om deze stap te zetten.

Ruben Klerkx, The Creators Company
Administratie op orde bij Elianne van Veelen door een virtueel assistent van Moneypenny

Mijn werk is echt een stuk leuker en lichter geworden met de ondersteuning van Mariëlle. Zij houdt mijn administratie op orde en dat geeft mij een opgeruimd hoofd en meer vrije tijd. Mariëlle heeft al een paar oplossingen bedacht voordat ik me ervan bewust word dat er iets op te lossen valt. Heerlijk!

Elianne van Veelen, Balans in Bedrijf

Frequently Asked Questions

Nee, bij ons hoef je geen werkdagen of -tijden met je VA af te spreken. Ons abonnementsysteem werkt als een urenbundel, waarbij de VA dagelijks voor je aan de slag gaat. We bieden servicelevels zoals het dagelijks checken van de inbox, een snelle reactie op berichten en het uitvoeren van taken binnen 24 uur. Let op: Continu beschikbaar zijn voor spoedklussen is niet standaard inbegrepen. Wil je toch vaste werkblokken afspreken? Neem contact op met je Moneypenny accountmanager voor overleg.
Bij Moneypenny boeken we onze tijd per minuut, in tegenstelling tot sommige zakelijke dienstverleners die werken in blokken van 10 of 15 minuten. Onze Virtuele Assistenten houden nauwgezet hun tijd bij en registreren alle tijd die ze voor je aan het werk zijn in ons urenregistratiesysteem. Dit omvat ook tijd besteed aan WhatsApp-berichten, telefoongesprekken en online overleg.
Ja natuurlijk! Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. In een enkel geval kan het gebeuren dat de klik toch niet optimaal is. Moneypenny houdt altijd de vinger aan de pols en vervangt als het nodig is de betreffende online assistent door een collega.
Absoluut! Onze maandelijkse factuur bevat een helder overzicht van de gewerkte uren, inclusief gedetailleerde notities van je Virtuele Assistent. Bovendien kun je indien gewenst toegang krijgen tot ons urenregistratiesysteem, zodat je de boekingen van je VA real-time kunt volgen.
Nee, uren kunnen niet worden meegenomen naar de volgende maand. Onze Virtuele Assistenten reserveren maandelijks de uren van je abonnement, wat hen zekerheid geeft over hun inkomen en jou over hun beschikbaarheid. Het mooie van ons abonnementssysteem is dat de uren binnen de maand flexibel kunnen worden besteed. Als er ruimte over is, zal je VA je daar gedurende de maand op wijzen, zodat je extra werk kunt opdragen en maximaal kunt profiteren van je beschikbare uren.
Er geldt een uitzondering op het doorberekenen van het vaste maandabonnement wanneer je gedurende 2 of meer aaneengesloten weken zelf met verlof bent. In dat geval factureren we alleen de uren die door je virtuele assistent in die specifieke maand zijn gewerkt.
Mocht jouw VA, om wat voor reden dan ook, uitvallen, dan garanderen wij de continuïteit van onze dienstverlening met een even deskundige invaller.
Nee, we geven onze Virtuele Assistenten geen toegang tot het uitvoeren van betalingen met bedrijfsbankpassen van onze opdrachtgevers. Je kunt je VA echter wel autoriseren om betalingen klaar te zetten bij onze bank. Als alternatief kun je je VA een zakelijke creditcard verstrekken, ingesteld met een vooraf bepaald limiet. In beide gevallen stellen we altijd een gebruiksovereenkomst op om de voorwaarden te formaliseren.
Ja, je kunt je abonnement pauzeren, hoewel dit eigenlijk gelijk staat aan stopzetten van je abonnement. Wanneer je na de pauze weer terugkomt als klant, kunnen we kijken of jouw vaste VA nog beschikbaar is, maar we kunnen dit niet garanderen. Uiteraard matchen we je in dat geval graag aan een van onze andere VA-toppers.
Ja, je kunt van abonnement wisselen, en dit kan per kalendermaand. Je hebt de flexibiliteit om zowel naar een groter als naar een kleiner abonnement over te stappen. Neem contact op met je accountmanager om dit te regelen.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!