Ondersteuning voor Tech bedrijven

Als drukke eigenaar van een Tech bedrijf weet je hoe kostbaar tijd is. Dagelijkse kantoorzaken en het onderhouden van je online aanwezigheid kunnen al snel te veel tijd vragen en je afleiden van de kernactiviteiten van je bedrijf. Onze VA diensten sluiten perfect aan en ondersteunen jou precies daar waar jij extra handen nodig hebt, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
Virtuele ondersteuning voor Tech bedrijven met Moneypenny

De (VA) partner voor Tech bedrijven

Om het jou wat makkelijker te maken, ondersteunen onze virtual assistants jou (en je teams) bij dagelijkse werkzaamheden. Met een brede klantenkring in de Tech industrie, waaronder appbouwers, AI ontwikkelaars en meer, zijn we goed bekend met de behoeften van jouw sector. Hieronder staan een aantal voorbeelden waar een Moneypenny-VA jouw Tech onderneming bij kan ondersteunen.

  • Dagelijkse kantoorwerkzaamheden: agendabeheer, emailbeheer, voorbereiden presentaties en rapporten, administratieve werkzaamheden
  • Online aanwezigheid: beheer social media accounts, bijhouden website, nieuwsbrieven
  • HR support: administratieve on- en offboarding van medewerkers, personeelsuitjes organiseren
  • Directieondersteuning: persoonlijke ondersteuning van de directie, zowel privé als zakelijk, complex agendabeheer, organiseren en notuleren van vergaderingen
Benieuwd wat een Virtual Assistant in jouw situatie kan betekenen? Maak digitaal kennis

Joris Meijer ervaart meer rust met een Virtueel Assistent

“Tegenwoordig stuur ik collega’s met vragen over een bepaald onderwerp direct door naar VA Brigitte omdat zij het intussen beter weet dan ik”

Joris Meijer, managing partner van Axual, werkt al 1,5 jaar samen met Moneypenny VA Brigitte. Lees in dit interview wat de voornaamste reden was om  een VA in te schakelen en hoe hij het delegeren van taken heeft aangepakt.

Lees het hele item

Ook bij deze taken kan een VA jou helpen

Secretarieel
Secretarieel E-mail management, (complex) agendabeheer, vergaderingen boeken en organiseren, persoonlijke assistentie en meer.
Administratie & backoffice
Administratie & backoffice Facturatie, bewaken van debiteuren, betalingen klaarzetten, orders verwerken, invoeren van gegevens en meer.
Executive Assistance
Executive Assistance Ondersteuning van topmanagement, vergaderingen voorbereiden, e-mail screening en prioriteren, sparringpartner en meer.
Online, marketing en social
Online, marketing en social Maken en versturen van nieuwsbrieven, schrijven en posten van content op socials, maken van visuals, bijhouden van websites en meer.
Vergadersupport & notuleren
Vergadersupport & notuleren Support bij voorbereiden en organiseren van vergaderingen, online verslaglegging, bewaken van deadlines en actiepunten en meer.
Projectondersteuning
Projectondersteuning Secretariële ondersteuning, communicatie, beheer projectdocumentatie, rapportages over voortgang en financiën en meer.
Technisch VA
Technisch VA E-mail funnels inrichten in e-mail marketing systeem, websites onderhouden en updaten, adviseren over tools en systemen en meer.
HR & recruitmentsupport
HR & recruitmentsupport Screenen van CV’s, communicatie met kandidaten, uitzetten van vacatures, maken en versturen van arbeidsovereenkomsten en meer.
Klant- en salessupport
Klant- en salessupport Klantenservice inboxbeheer, maken en versturen van offertes, orders verwerken en nabellen, planningen maken en meer.

Binnen één week je eigen VA

Kom je steeds tijd tekort? Binnen één week kun je een superefficiënte Virtual Assistant inhuren die steengoed is in alles waar jij een hekel aan hebt. Wij regelen het, zodat jij je 100% kunt richten op je core business.

Dit zijn onze Virtual Assistants

Jorien HR & recruitment

Jorien is sociaal vaardig en beschikt over een uitstekende mensenkennis. Dit komt goed van pas in haar rol als HR- en recruitment assistent. Met haar analytische vermogen denkt ze graag proactief mee en weet ze precies wat ze moet doen om onze opdrachtgevers te ontlasten in het HR-proces, dat begint vanaf de werving en selectie tot en met de onboarding van nieuw personeel. Vervolgens weet zij met haar assertieve houding de opdrachtgever op een prettige manier te ondersteunen bij alle personeelszaken, zoals de interne communicatie, maar ook de loon- en personeelsadministratie.

Annemieke Boekhouding & admin

Annemieke is een zeer gedreven assistent die goed is met cijfers. Ze houdt van een uitdaging en met haar brede administratieve werkervaring is zij een rots in de branding voor menig opdrachtgever van Moneypenny. Bovenal is deze financiële alleskunner buitengewoon enthousiast en leergierig. In combinatie met haar verantwoordelijkheidsgevoel dragen onze opdrachtgevers hun bedrijfsadministratie met een gerust hart aan haar over. Kortom, Annemieke is bij uitstek de assistent die je zoekt voor al je boekhoudkundige taken.

Bonnie Social media

Bonnie volgde de opleiding Media, Informatie en Communicatie en zet nu haar social media skills in voor verscheidene opdrachtgevers. Deze social media guru is zeer enthousiast, ruimdenkend en proactief. Daarnaast is ze servicegericht en is pas tevreden wanneer een social media kalender tot in de puntjes is uitgewerkt. Ook met de inhoudelijke content weet Bonnie raad en ze denkt graag mee met de social mediastrategie. Een maandelijkse social media analyse behoort ook tot één van haar specialiteiten. Kortom, met onze virtueel assistent Bonnie til je jouw social media binnen mum van tijd naar een hoger niveau.

Willemijn Media, design & email marketing

Willemijn is afgestudeerd op New Media & Digital Culture en haar expertise en ervaring zet ze nu in voor onze opdrachtgevers. Deze duizendpoot is loyaal, creatief en wilskrachtig en ze houdt ervan om mensen blij te maken. Willemijn ondersteunt haar opdrachtgevers met name op marketinggebied. Taken die hieronder vallen zijn o.a. emailmarketing, contentcreatie en social media. Deze levensgenieter is ook nog eens zeer bekwaam in grafisch vormgeven. Willemijn is een veelzijdige en ideale virtuele assistent voor onze opdrachtgevers.

Christa Secretariaat en personal assistance

Christa is een zeer ervaren en professionele assistent. Ze kan goed plannen en organiseren, snel schakelen en oplossingsgericht werken. Daarnaast lijkt proactief door haar te zijn uitgevonden. Deze multi-inzetbare kracht is professioneel, praktisch, flexibel, creatief en zelfstandig. Met haar ruime ervaring als office manager en management assistent weet ze als geen ander hoe ze haar opdrachtgevers scherp moet houden. Geen klus is haar te veel. Christa is een zeer gewaardeerde virtueel assistent.

Britt Communicatie & projectmanagement

Britt studeerde International Communication & Media en heeft een sterke expertise in PR. Ze is flexibel, ruimdenkend en nauwkeurig en wordt blij van alles zorgvuldig plannen en organiseren. Met haar communicatie-achtergrond ondersteunt Britt onze opdrachtgevers met copywriting, contentcreatie, marketing en PR. Haar organisatie-skills komen goed van pas bij projectmanagement. Daarnaast is dit multitalent ook inzetbaar voor administratieve en secretariële taken.

Geef jouw Tech bedrijf een boost!

Het leven is te kort om te blijven tobben. Kies voor een Virtuele Assistent, zodat jij kunt gaan doen waar jij het beste in bent. Bekijk onze abonnementen
  • Binnen één week een professionele online assistent die direct snapt wat jij bedoelt
  • Moneypenny begeleidt de start en voortgang van de samenwerking
  • Complete teams leveren wij ook, zoals een virtueel secretariaat
  • Abonnement switch: je kunt per maand op- en afschalen
  • Beschikbaarheid van virtuele assistenten in diverse tijdzones
  • Gegarandeerde continuïteit: vervangende VA bij ziekte of vakantie

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!