Marketingondersteuning op afstand

Als drukke ondernemer is het een uitdaging om tijd te vinden voor effectieve marketing. Is marketingondersteuning precies wat jij nodig hebt? Van e-mail marketing tot het bijhouden van social media, wij zorgen áltijd voor de perfecte match.
Marketing en social media ondersteuning van een virtueel assistent van Moneypenny

Vergroot jouw online bereik

Goede marketing helpt om je doelgroepen te bereiken, je klantenbestand te vergroten en je te onderscheiden van je concurrenten. Maar… het uitrollen van marketingactiviteiten kost veel tijd, vooral de uitvoerende, repeterende taken.

Zou het niet geweldig zijn als er dagelijks een marketing assistent klaar zou staan om al die tijdrovende klusjes op te pakken? Om zo het online bereik van jouw bedrijf te helpen groeien?

Onze gespecialiseerde Virtual Assistants (VA’s) schieten graag te hulp met marketingondersteuning op afstand. Wij kunnen je helpen bij een tal van ondersteunende taken, zoals het maken van een contentkalender, het versturen van nieuwsbrieven en het updaten van de website.

Wij helpen jou graag bij:

  • Email marketing
  • Bijhouden website
  • Visuals maken in Canva
  • Teksten & bloggen
  • Social media ondersteuning
  • Internet searches
  • Online tools
  • En nog veel meer…
Direct contact opnemen

Flexibel inzetbaar - het aantal uren bepaal jij

Vanaf 6 uur per maand schakel je al een eigen marketing assistent van Moneypenny in. Deze uren zijn verspreid over de maand inzetbaar. Zo weet je zeker dat er een samenwerking ontstaat waar jij echt wat aan hebt!

Weet je nog niet hoeveel uren je nodig hebt of welke werkzaamheden nodig zijn om je bedrijf te laten groeien? Geen probleem, in een persoonlijk gesprek helpen we te kiezen uit onze verschillende abonnementsvormen. Je kunt altijd flexibel schakelen en op- of afschalen wanneer dat nodig is.

Overzicht abonnementen

Zo regel je een eigen marketing assistent

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking, waarin we inventariseren wat jouw wensen zijn en welke marketingtaken je wil uitbesteden. Daarna gaan wij aan de slag en zoeken voor jou een passende assistent. Klikt dit? Dan heb jij binnen één week een superefficiënte marketing assistent!

Wil jij naast de marketing ondersteunende taken ook nog andere taken bij jouw assistent beleggen? Dat kan! Wij kunnen jou bijvoorbeeld ook ondersteunen bij secretariële taken, de administratie, klantsupport en nog veel meer.

We hebben op onze virtual assistant pagina een overzicht van de meest gangbare VA taken, maar maatwerk kan ook. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!