Secretariële ondersteuning

Secretariële taken kunnen veel tijd in beslag nemen. Onze virtuele secretaresses beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om taken op afstand uit te voeren. Zo houden jij en je team tijd over voor het echte werk!
Secretariële ondersteuning door een Virtueel Assistent van Moneypenny

Jouw persoonlijke virtuele secretaresse

Je inbox in de gaten houden, afspraken maken, reizen boeken, een bloemetje bestellen, een restaurant of locatie voor een meeting fixen en ga zo maar door. Hebben jij en je (management)team het hiervoor te druk of is het secretariaat onderbezet? Geen zorgen, want Moneypenny heeft de perfecte oplossing! Onze gespecialiseerde Virtual Assistants (VA’s) schieten graag te hulp met secretariële ondersteuning op afstand.

Wat wij graag voor jou doen:

Onze virtuele secretaresses helpen jou graag van je overvolle agenda af door taken uit handen te nemen waar jij je liever niet mee bezig houdt of juist niet aan toe komt. Hierbij kun je denken aan secretariële ondersteuning bij de volgende taken:

  • E-mail management
  • Agendabeheer
  • Verslaglegging van online vergaderingen
  • Documentontwikkeling en -beheer
  • Archivering
  • Reisplanning & verzorging
  • Personal assistance (zakelijk en privé)
  • Organiseren van vergaderingen
  • Projectondersteuning
  • En nog veel meer…

Bespaar tijd met een online secretaresse

Secretariële taken kunnen veel tijd in beslag nemen. Door secretariële ondersteuning in te schakelen, kun jij je richten op taken die jouw volledige aandacht vereisen, zonder afgeleid te worden door randzaken. Onze secretaresses op afstand beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de taken efficiënt en professioneel uit te voeren. Dit kunnen uiteenlopende taken zijn. Wij zorgen voor de juiste match tussen opdrachtgever en virtueel assistent!

Direct contact opnemen

Flexibele abonnementen

Vanaf 6 uur per maand schakel je al een eigen Moneypenny-VA in die ervoor gaat zorgen dat jij je kan focussen op de écht belangrijke zaken. Deze uren kun je verspreid over de maand inzetten. Dit kan dus een dagdeel zijn, maar ook verschillende dagen in de week een paar uur. In een persoonlijk gesprek helpen we te kiezen uit onze verschillende abonnementsvormen. Weet je nog niet hoeveel uren jij je virtuele secretaresse voor je aan de slag wil laten gaan? Geen enkel punt, want je kan altijd switchen, op- en afschalen.

Overzicht abonnementen

Zo regel je een Moneypenny-VA

Heb je interesse in een secretaresse op afstand? Na een vrijblijvende intake zoeken wij de juiste virtuele assistent voor jou. En klikt het? Dan heb jij binnen één week een superefficiënte Virtuele Assistent die secretariële ondersteuning gaat verlenen.
Naast secretariële ondersteuning ook nog andere taken?

Wil je ook andere taken bij je VA beleggen? Geen punt! Wij kunnen jou bijvoorbeeld ook ondersteunen bij het bijwerken van de administratie, online marketing, projectmanagement en nog veel meer. Bekijk de meest gangbare VA taken die we aanbieden. En uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Neem contact met ons op, bespreek je wensen en ontdek de voordelen van onze flexibele Virtual Assistance abonnementen.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!