Klantenservice uitbesteden en sales support

Onze Virtual Assistants ontzorgen ondernemers en (sales)managers graag op afstand door ze alle uitvoerende klantenservice en sales support taken uit handen te nemen. Zo kunnen jij en je team focussen op de dingen waar jullie goed in zijn.
Klantenservice & sales support met een Virtueel Assistent van Moneypenny

Jouw persoonlijke virtueel klantcontact professional

Of je nu een webshop hebt, een zakelijke dienstverlener bent of overheidsorganisatie runt, de inbox stroomt dagelijks vol met vragen van (potentiële) klanten. En heb je een salesteam? Dan zijn die vaak te druk met administratieve werkzaamheden in plaats van face2face tijd met klanten. Zou het niet super zijn als alle randzaken, zoals het dagelijks beantwoorden van mails, het inplannen van afspraken voor jou en je salesteam, het klaarzetten en versturen van offertes en meer bij een vaste virtual assistant (VA) belegd zou kunnen worden? Consider it done, want Moneypenny heeft de perfecte oplossing! Onze gespecialiseerde VA’s schieten graag te hulp met klantenservice en sales support op afstand.

Direct contact opnemen

Sales ondersteuning en klantenservice taken:

Op het gebied van sales support en klantcontact uitbesteden ondersteunt Moneypenny jou bij de volgende taken:

  • Klantvragen beantwoorden
  • Bijhouden klantgegevens & CRM
  • Behandelen van klachten
  • Offertes maken of redigeren
  • Offertes nabellen
  • Orders verwerken
  • Planningen maken & agendabeheer
  • En nog veel meer…

Flexibele abonnementen

Vanaf 6 uur per maand schakel je al een eigen Moneypenny-VA in die ervoor gaat zorgen dat jij je kan focussen op de zaken die echt belangrijk zijn. Hoe je deze uren verdeelt, dat stem je af met jouw virtual assistant. Dit kan een vast dagdeel zijn, maar ook een uur per dag.

In een persoonlijk gesprek helpen we je te kiezen uit onze verschillende abonnementen. Weet je nog niet helemaal hoeveel uren je een VA voor sales support of klantcontact wilt inzetten? Geen probleem. Je kunt altijd switchen, opschalen of afschalen.

Overzicht abonnementen

Zo regel je een Moneypenny-VA

Bij Moneypenny kun je al binnen een week een superefficiënte Virtual Assistant hebben die klantenservice en/of sales support gaat verlenen. Check de VA pagina op onze site voor meer info over deze dienstverlening. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en wij gaan voor jou op zoek naar de beste Virtual Assistant. Na een kennismaking met jouw potentiële virtuele assistent worden duidelijke afspraken gemaakt. Alle Moneypenny-VA’s zijn ervaren en zelfstandig, waardoor ze gelijk aan het werk kunnen. Zo snel kan het gaan!

En wist je dat je, naast sales ondersteuning, nog veel meer taken bij onze virtuele assistenten neer kunt leggen? Je kunt bij ons ook terecht voor administratie & backoffice, secretariële ondersteuning, HR & recruitment en nog veel meer VA-taken. Bekijk al onze VA taken!

Wil jij de klantenservice uitbesteden? En heb jij sales ondersteuning nodig? Neem contact met ons op. Dan plannen we een vrijblijvend gesprek in en bespreken we hoe Moneypenny jouw onderneming kan helpen.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!