HR en recruitment support op afstand

We begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij HR en recruitment. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke HR-ondersteuning of langdurige HR-support, Moneypenny is er om te helpen.
HR en recruitment ondersteuning met een Virtueel Assistent van Moneypenny

Jouw persoonlijke virtueel HR assistent

HR-taken nemen veel tijd in beslag. Van LinkedIn recruitment, het screenen van CV’s, het plannen van interviews, tot en met het beheer van on- en offboarding processen en HR administratie. Hebben jij en je team het hiervoor te druk of is er tijdelijke ondersteuning nodig? Geen zorgen, want Moneypenny heeft de oplossing!

Stel je voor dat je deze taken kunt overdragen aan een bureau van ervaren professionals die de werkdruk verlichten en je helpen om de beste kandidaten aan te trekken. Met een gemiddelde van 10 jaar ervaring schieten onze gespecialiseerde Virtueel Assistenten (VA’s) graag te hulp met HR- en recruitment support. En dat volledig op afstand.

HR- en recruitment ondersteuning

Moneypenny ondersteunt ondernemers en managers graag op afstand door ze alle uitvoerende HR en recruitmenttaken uit handen te nemen. Hierbij kun je denken aan:

  • Screenen van CV’s
  • Ondersteuning bij sollicitatieprocessen
  • Opstellen en versturen van arbeidsovereenkomsten
  • Zoeken en benaderen van kandidaten via Linkedin
  • Beheer van personeelsdossiers
  • Support bij on- en offboarding van medewerkers
  • Verzuim- en vakantieregistratie
  • En nog veel meer…

En het stopt niet bij HR support. Onze virtuele assistenten zijn breed inzetbaar en staan klaar om je bij diverse taken te helpen. Bovendien, bij ziekte of vakantie van je VA, zorgen wij voor een onmiddellijke professionele vervanging dankzij onze vaste werkprocessen.

Direct contact opnemen

HR support met flexibele abonnementen

Ontvang de HR-support die je nodig hebt, precies wanneer je het nodig hebt, dankzij Moneypenny’s flexibele abonnementen. Vanaf 6 uur per maand (een klein dagdeel per week) schakel je al een eigen HR assistent in die ervoor gaat zorgen dat jij je kan focussen op de écht belangrijke zaken. In een persoonlijk gesprek helpen we te kiezen uit onze verschillende abonnementsvormen.

Weet je nog niet voor hoeveel uren je ondersteuning nodig hebt? Geen probleem, je kunt altijd flexibel schakelen en op- of afschalen wanneer dat nodig is.

Overzicht abonnementen

Zo regel je een HR assistent

Bij Moneypenny kun je binnen één week een superefficiënte assistent hebben die HR en/of recruitment ondersteuning gaat verlenen. Wil je ook hulp bij andere taken? Geen punt! We hebben een overzicht van de meest gangbare taken, maar maatwerk kan ook.

Laat Moneypenny je helpen om meer tijd vrij te maken, de kwaliteit van je sollicitanten te verbeteren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om je persoonlijke HR assistent te regelen!

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!