Projectondersteuning

Onze Virtual Assistants ontzorgen project- en programmamanagers graag op afstand door ze uitvoerende taken uit handen te nemen. Zo kunnen jij en je team focussen op de dingen waar jullie goed in zijn.
Projectondersteuning door een Virtueel Assistent van Moneypenny

Jouw virtuele project management ondersteuner

Het plannen van afspraken voor projectteamleden, zorgen dat het projectarchief op orde is, bijhouden van het budget, updates delen met alle betrokkenen, opvolgen van actiepunten en meer. Allemaal randzaken in een project, maar o zo belangrijk dat ze goed gebeuren. Hebben jij en/of je (project)teamleaden het hiervoor te druk of is het projectbureau onderbezet? Geen zorgen, want Moneypenny heeft de perfecte oplossing! Onze gespecialiseerde virtueel PMO’ers schieten graag te hulp met projectondersteuning op afstand.

Direct contact opnemen

Wij helpen jou graag bij:

  • Secretariële werkzaamheden in een project
  • Rapportages over voortgang en financiën
  • Communicatie rondom en over het project
  • Beheer projectdocumentatie
  • Verslaglegging van online projectmeetings
  • Bewaken en najagen actiepunten en deadlines
  • Bijhouden risk & issue logs
  • Ondersteuning bij het maken van presentaties
  • En nog veel meer …

Een succesvol project van start tot finish

Projectmanagement vraagt veel tijd en aandacht. Projectondersteuning bij dagelijkse taken maakt dit net wat makkelijker. Onze projectondersteuners en virtual assistants zijn professioneel en breed inzetbaar voor allerlei dagelijkse taken. Wij zorgen voor de juiste match tussen jouw team en de gevraagde werkzaamheden. Op die manier haak je de juiste mensen aan bij jouw project en hoeven jullie je niet bezig te houden met allerlei randzaken van het project.

Flexibele abonnementen

Wil je een eigen projectondersteuner van Moneypenny inzetten? Je kunt vanaf 6 uur per maand (uren verspreid over de maand inzetbaar) profiteren van de ondersteuning van een eigen Moneypenny virtueel assistent, zodat jij je kunt richten op de belangrijke zaken. Tijdens een persoonlijk gesprek helpen we je bij het kiezen van het juiste abonnement dat bij jou past. Als je nog niet zeker weet hoeveel uur je jouw projectondersteuner wilt inschakelen, is dat geen probleem. Je kunt altijd flexibel schakelen en op- of afschalen wanneer dat nodig is.

Overzicht abonnementen

Zo regel je een eigen project management ondersteuner

Als eerste vindt er een vrijblijvende intake plaats, waarin we inventariseren wat jouw wensen zijn. Daarna gaan wij aan de slag en zoeken voor jou een passende project management assistent. Klikt dit? Dan heb jij binnen één week een superefficiënte projectondersteuner!

Naast projectondersteuning ook nog andere taken?

Wil jij naast de project ondersteunende taken ook nog andere taken bij jouw virtual assistent beleggen? Dat kan! Wij kunnen jou bijvoorbeeld ook ondersteunen bij secretarieel, administratie, klantsupport en nog veel meer taken.

Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ontdek de voordelen van onze flexibele virtual assistance abonnementen.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!