Personal assistant

Een Moneypenny VA ondersteunt jou als personal assistant op afstand bij allerlei uitvoerende taken. Wij ontzorgen jou, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
Klantenservice & sales support met een Virtueel Assistent van Moneypenny

Jouw persoonlijke assistent op afstand

Een Moneypenny virtuele assistent staat klaar om jou te helpen met een breed scala aan taken. Of het nu gaat om het beheren van je agenda, het regelen van reizen, het beantwoorden van e-mails of het bijhouden van administratieve taken, jouw personal assistant op afstand is er om jou te ondersteunen. Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom nemen wij allerlei randzaken van jouw bedrijf graag uit handen. Daardoor kun jij je volledig richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Met onze professionele en betrouwbare ondersteuning ben je altijd in goede handen. Onze professionele VA’s werken volledig op afstand, zijn flexibel en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om taken efficiënt en professioneel uit te voeren.

Direct contact opnemen

Waar wij jou graag bij helpen:

Onze virtual assistants helpen jou graag bij allerlei praktische zaken. Hierdoor hoef jij je daar niet druk meer om te maken en weet je tegelijkertijd ook dat ze goed geregeld worden. Hoewel het takenpakket van een personal assistant natuurlijk heel breed is, kun je in ieder geval denken aan taken als:

  • Plannen en boeken van reizen
  • Locaties en restaurants reserveren
  • Agenda en afspraken beheren
  • E-mail screenen en prioriteren
  • Bestellingen plaatsen en aankopen doen
  • Herinneringen en deadlines verzorgen
  • Persoonlijke taken uitvoeren
  • En nog veel meer…

De personal assistance van Moneypenny

Wij zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgever en virtual assistant, door zorgvuldig de juiste persoon te selecteren die naadloos aansluit op jouw wensen en eisen. Na deze selectie volgt een kennismaking, waarbij enthousiasme van beide kanten van groot belang is. Bij wederzijdse interesse leggen we de afspraken vast met betrekking tot communicatie, werktijden, beschikbaarheid en taken.

Onze Moneypenny VA’s zijn flexibel en werken vanuit huis. Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van een persoonlijke assistent van Moneypenny is de geboden continuïteit. Zelfs tijdens vakantie of ziekte kun je altijd rekenen op dezelfde hoogwaardige dienstverlening.

Ondersteuning vanaf 6 uur per maand

Moneypenny levert maatwerk tegen scherpe tarieven. Bekijk onze abonnementen om te kijken wat bij jou past. Weet je nog niet precies hoeveel uren jij nodig hebt? Wij helpen je graag verder om te kijken wat voor jou het beste is en daarnaast, je kunt altijd switchen, opschalen of afschalen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Overzicht abonnementen

Zo regel je een personal assistant

Bij Moneypenny heb je binnen een week een superefficiënte personal assistant. Bekijk de VA pagina op onze site voor meer informatie over onze dienstverlening. En wil je ook nog andere taken bij je personal assistant van Moneypenny beleggen? Geen enkel probleem! Je kunt bij ons ook terecht voor secretariële ondersteuning, administratieve ondersteuning, sales support, project management ondersteuning en nog veel meer andere VA taken.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!