Vergadersupport & notuleerservice op afstand

Wij ondersteunen (project)managers en directies op afstand met alle 'randzaken' rondom vergaderen en notuleren. Een notulist op afstand inhuren was nog nooit zo flexibel met Moneypenny's VA service.
Vergadersupport en verslaglegging door een Virtueel Assistent van Moneypenny

Flexibele notuleerservice

Heb je op dit moment alleen iemand nodig om vergaderingen te notuleren? Laat dan je online meetings bijwonen door een Moneypenny VA, die direct daarna een actiepunten- en besluitenlijst maakt en rondstuurt. Kortom, professionele notuleerservice op afstand. Je kan natuurlijk ook een opname van de meeting doorzetten naar je VA, die daarvan een puntgaaf verslag maakt.

'Extra handjes' nodig rondom vergaderen en verslaglegging?

Plannen, voorbereiden en organiseren van (digitale) meetings, uitnodigingen versturen, locaties boeken, vergaderingen notuleren, etc. zijn belangrijke taken die nu eenmaal moeten gebeuren. Hebben jij en je (project)teamleden het hiervoor te druk of is het secretariaat onderbezet? Geen zorgen, want Moneypenny heeft de perfecte oplossing!

Onze gespecialiseerde Virtual Assistants (VA’s) schieten graag te hulp met onze vergadersupport en notuleerservice op afstand. Door onze uiteenlopende specialisaties is er altijd wel een VA die past bij de taak die je wil uitbesteden. Bij vergaderen kun je hierbij denken aan:

  • Support bij voorbereiden van vergaderingen
  • Organiseren & plannen van meetings
  • Rondsturen van agenda’s en stukken
  • Verslaglegging online meetings
  • Uitwerken van digitale geluidsbestanden (transcriberen)
  • Bewaken en najagen van deadlines en actiepunten
  • Archiveren van vergaderstukken
  • En nog veel meer…

In een persoonlijk gesprek helpen we te kiezen uit onze verschillende abonnementsvormen. Weet je nog niet hoeveel uren je gebruik wil maken van onze service? Geen enkel punt, want je kan altijd switchen, op- en afschalen.

Bekijk onze abonnementen

Moneypenny vergadersupport & notuleerservice

Heb je interesse in deze dienst? Na een vrijblijvende intake zoeken wij de juiste Virtuele Assistent voor jou. En klikt het, dan heb jij binnen één week een superefficiënte medewerker die vergader- en notuleerservice op afstand kan verlenen.

Wil je ook andere taken bij je VA beleggen? Geen punt! Wij kunnen jou bijvoorbeeld ook ondersteunen bij online marketing, het bijwerken van de administratie, klantenservice, projectmanagement en nog veel meer. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Neem contact met ons op, bespreek je wensen en ontdek de voordelen van onze flexibele abonnementen.

Maak een afspraak

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!