Ondersteuning voor commissarissen en bestuurders

Regelmatig kloppen potentiële opdrachtgevers bij ons aan die jarenlang topfuncties in het bedrijfsleven of de overheid hebben bekleed en nu actief zijn in bestuursfuncties en/of commissariaten hebben. In hun voormalige rollen werden ze ondersteund door toegewijde directiesecretaresses bij onder andere; inboxbeheer, agendabeheer, reizen plannen en vergaderingen voorbereiden. Deze ondersteuning was van onschatbare waarde omdat het hen de vrijheid gaf om zich te concentreren op hun kerntaken, terwijl hun directiesecretaresse randzaken en details afhandelen.

Door Marianne Sturman
Blog
Ondersteuning van een Virtueel Assistent voor commissarissen en bestuurders

Gebrek aan ondersteuning

In hun nieuwe rollen als bestuurders, vooral wanneer ze zijn verbonden aan meerdere organisaties, verdwijnt deze ondersteuning vaak. Het resultaat? Ze besteden kostbare tijd aan taken die voorheen door hun assistenten werden afgehandeld.

Ben jij onafhankelijk bestuurder of commissaris bij meerdere ondernemingen of entiteiten en herken jij je in dit probleem? Dan biedt Moneypenny de perfecte oplossing!

De oplossing: Een virtual assistant (VA)

Het antwoord op dit probleem is het inzetten van een virtual assistant. Een VA kan jou alle uitvoerende en administratieve taken uit handen nemen, waaronder het beheer van je inbox, agenda en reisplanning. Maar dat is niet alles. Als je als onafhankelijk bestuurder betrokken bent bij meerdere bedrijven, is er vaak sprake van meerdere inboxen en agenda’s die allemaal synchroon moeten lopen. Een VA helpt bij het stroomlijnen van deze zaken.

Flexibiliteit in ondersteuning

Een groot voordeel van het inschakelen van een VA is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt al een virtual assistant inhuren voor slechts 6 uur per maand. Je kunt de hoeveelheid ondersteuning aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu iemand nodig hebt voor een paar uur per week, een dagdeel of meer. Een VA past zich aan jouw schema en prioriteiten aan. En met een Moneypenny-VA kun je ook bij ziekte of vakantie rekenen op dezelfde hoogwaardige dienstverlening. Dus is er sprake van een tekort op het commissariaat? Of ben je op zoek naar een executive assistant die altijd 10 stappen vooruit denkt? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een virtual assistant.

Bekijk tarieven en mogelijkheden

Herwin je tijd en focus met een VA

Kortom, voor commissarissen en bestuurders die hun focus weer volledig willen leggen op strategische besluitvorming, is een virtual assistant een perfecte oplossing. Met een VA aan jouw zijde kun jij je weer volledig richten op wat er echt toe doet.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw taken te vereenvoudigen en je focus te herstellen op jouw kerntaken als commissaris of bestuurder. Of plan direct een afspraak in zodat we de mogelijkheid met je kunnen bespreken.

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
27 februari 2024 In de media

Nieuwsbrief februari 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
skyfall event concertgebouw moneypenny
26 februari 2024 In de media

Moneypenny’s Skyfall-Live Event in het Concertgebouw

Bij Moneypenny hebben we natuurlijk een speciale band met de wereld van 007. En net als James Bond… Lees verder
VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is.
15 februari 2024 Ontdek onze VA's

VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is

“Het is voor mij belangrijk om de doelen van mijn opdrachtgevers helder voor ogen te hebben, zodat… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!