Executive Assistant

Onze virtuele Executive assistants zijn strategische meedenkers op afstand voor topmanagement. Vervul je een (internationale) toppositie of ben je commissaris en heb je behoefte aan buitengewone ondersteuning op niveau? Moneypenny heeft de oplossing voor jou.
Jouw eigen Executive Assistant via Moneypenny

Jouw buitengewone 'virtuele rechterhand'

De rol van de Executive Assistant is belangrijker dan ooit voor topmanagement. Iemand die alle ins en outs van je bedrijf en je relatienetwerk kent, weet waar de focus naartoe gaat en welke zaken kunnen wachten. Een assistent die altijd 10 stappen vooruit denkt en anticipeert op situaties, kan multitasken én uiterst integer en betrouwbaar is. En deze échte ‘Miss Moneypenny’ hoeft natuurlijk niet bij jou op kantoor te zitten. Moneypenny’s Executive Assistance levert dagelijkse service op afstand en staat je graag met raad en daad bij. Ook wanneer je op zoek bent naar een Interim Executive Assistant kun je tijdelijk een professionele virtual assistent inschakelen.

Zorgvuldige selectie

Onze Executive Assistants zijn hoogopgeleid, hebben ruime werkervaring als directiesecretaresse, Personal Assistant of Executive Assistant en spreken hun talen. Ze beschikken daarnaast over analytisch vermogen, uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en kennen de kneepjes van het ‘strategisch multitasken’. En natuurlijk is onze Moneypenny Executive Assistance gewend om onder zeer hoge druk en voor veeleisende topmanagers te werken.

Direct contact opnemen

Executive assistant taken

Bij Moneypenny kunnen onze VA’s jou ondersteunen bij onderstaande taken:

 • Ondersteuning van topmanagement
 • E-mail screenen en prioriteren
 • Complex agendabeheer
 • Voorbereiden van vergaderingen
 • Opvolgen van actiepunten
 • Sparring partner
 • En nog veel meer…

Flexibele abonnementen

In een persoonlijk gesprek helpen we je de beste keuze te maken uit de verschillende abonnementsvormen.

Executive Assistant Comfort € 1.485 /mnd
Jouw eigen Executive Assistant waar je (gemiddeld) een uur per dag op kunt terugvallen.
 • inclusief 20 uur per maand
 • extra uren à € 72,50
Meer info
Executive Assistant Premium € 2.150 /mnd
Als je veel, en regelmatig, werk wilt uitbesteden aan jouw Executive Assistant.
 • inclusief 30 uur per maand
 • extra uren à € 70,50
Meer info
Executive Assistant Premium XL € 4.145 /mnd
Wij zorgen voor een team van Executive Assistants met alle benodigde skills.
 • inclusief 60 uur per maand
 • extra uren à € 68,50
Meer info
Maatwerk op aanvraag
We gaan graag met je in gesprek voor een oplossing op maat. Meer info

Meer taken bij Moneypenny beleggen?

Wil je ook andere taken bij ons beleggen of maak je liever gebruik van een voordeliger ondersteuningsniveau? Geen punt! We hebben een overzicht van de meest gangbare taken die we op afstand voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Voor andere werkzaamheden als secretarieel, backoffice, marketing & social, projectmanagement en documentontwikkeling & beheer kun je ook bij ons terecht. Verschillende taken combineren? Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw eigen Executive Assistant vorm kunnen geven.

Zo regel je jouw Executive Assistant

Bij Moneypenny kun je binnen één week een superefficiënte Executive Assistant hebben. Check de Virtual Assistance pagina op onze site voor meer info over onze dienstverlening. Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak en we kijken hoe we jou verder kunnen helpen. Ontdek de voordelen van een samenwerking met Moneypenny.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!