Presentatie boek Hybride Wérkt

Op 27 september was het zover: de presentatie van het boek Hybride Wérkt van Susan Smulders en Marianne Sturman van Moneypenny. In Amsterdam waren tientallen klanten en zakelijke en persoonlijk relaties aanwezig bij een gesprek tussen journalist Paul van Liempt en de auteurs over hybride werken in het algemeen en het boek in het bijzonder.

Door Susan Smulders
Op 13 oktober 2022
Blog
Boekpresentatie Hybride Wérkt mett Susan Smulders, Marianne Sturman en Paul van Liempt

Een compleet boek

Van Liempt had Hybride Wérkt gelezen en was zeer lovend over de inhoud en de opzet. Hij vond het een compleet boek dat overduidelijk gebaseerd is op de diepgaande kennis en jarenlange ervaring van Susan en Marianne. Een boek dat visie op de toekomst van werken combineert met praktische en onderbouwde inzichten en handvatten. Bovendien las het prima weg. Zo goed zelfs dat hij zich af vroeg of er niet stiekem een ghost writer had meegeschreven. “Een schitterend compliment aangezien we het echt helemaal zelf hebben geschreven”, aldus Susan.

Levendige discussie

De aanwezigen discussieerden enthousiast mee over diverse aspecten van hybride werken, die in het boek aan de orde komen. De impact op leidinggevenden bijvoorbeeld. Wat verandert er voor leiders in organisaties nu mensen niet meer automatisch op kantoor zijn? En welke impact heeft een management team op de implementatie van hybride werken? Ook was het interessant om verhalen te horen over de ervaringen met hybride werken in diverse sectoren. Voor een huisarts is het fysiek zien van patiënten een kernelement van het werk, maar bij een notariskantoor is er al veel meer flexibiliteit. Veel werk en voorbereiding kan op afstand, maar af en toe een fysieke ontmoeting heeft ook meerwaarde tijdens een proces – niet alleen bij het zetten van een handtekening, maar ook bij het zeker stellen dat iemand zelf en zonder druk kiest voor een bepaalde constructie, bijvoorbeeld bij het opstellen van een testament.

Het bewijs; Hybride Wérkt

Overigens was de bijeenkomst noodgedwongen ook hybride. Marianne was ziek en heeft vanuit huis gelukkig nog deels mee kunnen doen aan de bijeenkomst.

Na afloop was er een gezellige borrel waar de discussies rondom hybride verder gingen. Er was veel lof voor de presentatie en voor het succesvol afronden van het schrijfproces. Veel aanwezigen zijn met een gesigneerd exemplaar van Hybride Wérkt naar huis gegaan.

Hybride werken met succes verankeren in jouw organisatie?

We helpen je graag op weg! Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Samenwerken kan echt slimmer, effectiever en leuker. We delen onze immense kennis in ons boek, hands-on trainingen, praktisch advies en implementatiebegeleiding.

Meer uit onze kennisbank

Marianne Sturman interview bij Management Support 'Een goede virtual assistant is nog geen goede ondernemer’.
10 april 2024 In de media

Management Support: Interview met Marianne Sturman over de rol van Virtueel Assistenten

In een interview met Management Support deelt Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny, haar… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
10 april 2024 In de media

Nieuwsbrief april 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
complex agendabeheer
10 april 2024 Samenwerken met je VA

Geef het gedoe van agendabeheer uit handen met EasyCal

Het plannen van afspraken lijkt vaak een eenvoudige klus, totdat je in de wirwar van agenda’s… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!