Marianne Sturman: ambassadeur Global Entrepreneurship Week

Van 15 tot 21 november 2010 laat ondernemend Nederland van zich horen! Samen met meer dan 90 andere landen neemt Nederland deel aan de Global Entrepreneurship Week (GEW). Tijdens de GEW worden de ondernemers van morgen geboren. Via verschillende activiteiten leren scholieren en studenten de ondernemer in zichzelf ontdekken.

Ambassadeurs

door 28/10/2010 0 reacties , , ,

De Global Entrepreneurship Week wordt in Nederland ondersteund door een aantal bekende ondernemers die als ambassadeur optreden, waaronder Marianne Sturman, directeur van Moneypenny. Andere ambassadeurs zijn onder meer Aad Ouborg (Princess), Duncan Stutterheim (ID&T), Peter Bakker (TNT), Reynier van Bommel (Van Bommel Shoes) en Willem Sijthoff (Media Entrepreneur, Dragons' Den).

Voor Nederland biedt de week de kans om ondernemerschap en ondernemendheid onder jonge mensen te stimuleren. Door krachten te bundelen en activiteiten af te stemmen kan het nationale beleid op het gebied van onderwijs en ondernemerschap verder worden versterkt.

Het is voor de derde keer dat de GEW in Nederland georganiseerd wordt. In 2009 vonden er door het hele land meer dan 80 verschillende evenementen en activiteiten plaats. Dat maakte de week een groot succes.

 GEW-interview met Marianne Sturman


4

Meer informatie: GEW Nederland

  • TAGS:  , , ,
  • CATEGORIE:  Maatschappij, wetgeving & overheid
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)