Geef het gedoe van agendabeheer uit handen met EasyCal

Het plannen van afspraken lijkt vaak een eenvoudige klus, totdat je in de wirwar van agenda’s en beschikbaarheden terechtkomt. Voor ondernemers en managers is agendabeheer een van die taken die veel meer tijd en moeite kost dan verwacht. Maar wat als je die last nu kunt afschuiven naar professionals, terwijl je zelf de controle behoudt? Bij Moneypenny introduceren we met trots ons gloednieuwe EasyCal abonnement, waarmee je (complex) agendabeheer gemakkelijk kunt uitbesteden.

Op 10 april 2024
Samenwerken met je VA
complex agendabeheer

Wat is agendabeheer en waarom kost het zoveel tijd?

Agendabeheer omvat het organiseren en plannen van afspraken en taken in een agenda. Dit kan variëren van het inplannen van zakelijke vergaderingen, afspraken met klanten, telefonische vergaderingen, tot persoonlijke afspraken zoals tandartsbezoeken of sociale evenementen. Agendabeheer is een tijdrovende klus waar veel bij komt kijken, zoals het coördineren van de beschikbaarheid van alle betrokken partijen, het opvolgen van afspraken, het regelen van locaties en het verzetten van afspraken indien nodig.

Agendabeheer wordt pas echt complex wanneer meerdere mensen betrokken zijn bij een afspraak. Het kost dan al snel veel tijd en moeite om ieders beschikbaarheid te coördineren en een geschikt tijdstip te vinden.

En laten we eerlijk zijn, is het plannen van afspraken werkelijk de beste manier om jouw tijd te besteden? Het zal dan ook geen verrassing voor je zijn dat agendabeheer met stip op 1 staat als taak is die onze klanten graag aan de Moneypenny-VA’s uitbesteden. Een dienst die wij graag verlenen!

Jouw agenda in vakkundige handen met EasyCal!

Stel je voor dat je het plannen van afspraken kunt uitbesteden aan een professional? Deze professional zorgt ervoor dat jouw agenda naadloos wordt gevuld met waardevolle ontmoetingen en geen enkele kostbare minuut verloren gaat.

Met het EasyCal abonnement van Moneypenny nemen we deze last van je schouders op een slimme en laagdrempelige manier. Onze ervaren VA’s staan klaar om jouw agendabeheer tot in de puntjes te regelen. We hebben zelfs een handige oplossing bedacht om jouw agenda te koppelen aan afspraken app Calendly. Zo kunnen we jouw beschikbaarheid direct zien en afspraken voor je inplannen. Agendabeheer service zonder gedoe.

Maar het wordt nog beter! Met het EasyCal abonnement krijg je de flexibiliteit om zelf afspraakverzoeken in te dienen wanneer het jou uitkomt. Of je nu ons VA EasyCal team wilt inschakelen of zelf een afspraak wilt inplannen, de keuze is aan jou. Bovendien kun je de boekingslink ook delen met anderen, zodat zij gemakkelijk afspraken kunnen inplannen zonder jou lastig te vallen.

Efficiënt agendabeheer: vraag nu de EasyCal leaflet aan

Klinkt dit als een oplossing die jouw leven een stuk eenvoudiger zou maken? Vraag dan nu onze leaflet aan voor meer informatie over het EasyCal abonnement en ontdek hoe jij je efficiëntie kunt verbeteren met Moneypenny.

Vraag hier het leaflet aan
Benieuwd wat Moneypenny voor jou kan betekenen?

Maak digitaal kennis en stel al je vragen. Of lees meer over onze VA-service.

Meer uit onze kennisbank

personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder
Vervanging bij zwangerschapsverlof; een Virtueel Assistent van Moneypenny
13 mei 2024 Blog

Vervanging nodig bij zwangerschapsverlof? Zet een VA in!

Is een van je medewerkers zwanger? Tijdens het zwangerschapsverlof is het van belang dat het werk… Lees verder
Explainer video: Samenwerken met een virtueel assistent van Moneypenny
Video's en webinars

Explainer video: Samenwerken met een Moneypenny-VA

In deze explainer video leggen we aan je uit hoe je slim en effiecient kan samenwerken met jouw… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!