Nieuwsbrief februari 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 27 februari 2024
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Ontdek de kracht van onze nieuwe Starters-abonnementen

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Met onze splinternieuwe flexibele Startersabonnementen stap je laagdrempelig in maar profiteer je wel van onze flexibele dienstverlening. Hieronder hebben we onze nieuwe abonnementen voor jou op een rijtje gezet.EasyCal Starter VA-AbonnementLaat je agendabeheer met ons EasyCal-abonnement over aan ons. Wij plannen al jouw afspraken in, zelfs de meest complexe.Sprout Starter VA-AbonnementDit ‘ingroei’ abonnement biedt je de mogelijkheid om rustig te proeven aan de voordelen van een VA. Van hieruit bouwen we samen de taken uit die je kunt delegeren.Share Starter VA-AbonnementDit abonnement geeft je de mogelijkheid om het Light- of het Comfort-abonnement te delen met een andere ondernemer. Op die manier kun je de kosten delen en tóch profiteren van een op maat gemaakte match met een VA.

Nieuwe abonnementen

Opdrachtgever Roger over de voordelen van een VA-bureau

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Probeer altijd te streven naar zoveel mogelijk dingen uitbesteden. Alles wat je niet zelf hoeft te doen, besteed dat uit.​” We interviewden Roger, eigenaar van New Finance. Rogers motto is dat hij alles automatiseert wat geautomatiseerd kan worden, en alles wat door iemand anders kan worden gedaan, uitbesteedt. Dit heeft geleid tot een prettige samenwerking met onze VA Mariëlle, waardoor Roger zich volledig kan concentreren op zijn kernactiviteiten.Bovendien benadrukt Roger in het interview dat Moneypenny-VA’s een breed scala aan vaardigheden hebben en diverse expertises bezitten. Hij maakt er graag gebruik van, en dit wordt gecoördineerd door VA Mariëlle.Ben je nieuwsgierig naar New Finance en hoe Roger de verdere samenwerking met Moneypenny ervaart? Je leest het in het hele interview op onze website.

Naar het interview

Moneypenny’s Skyfall-Live Event in het Concertgebouw

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.png

Bij Moneypenny hebben we natuurlijk een speciale band met de wereld van 007. En net als James Bond vertrouwt op zijn betrouwbare bondgenoten, waarderen wij de sterke relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten, die samen met ons de geest van innovatie en avontuur omarmen!Daarom hebben we onlangs al onze klanten uitgenodigd voor ‘Skyfall in concert’ in het Concertgebouw in Amsterdam.In de adembenemende Grote Zaal van het Concertgebouw genoten we van de spectaculaire James Bondfilm Skyfall, terwijl een volledig symfonieorkest de BAFTA-winnende filmmuziek live uitvoerde.Het was een genoegen om onze relaties (opnieuw) persoonlijk te ontmoeten.

Skyfall-Live Event

Ben jij niet alleen ondernemer, maar ook je eigen rechterhand?

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.png

Als je ’s avonds naast je dagelijkse core business nog steeds bezig bent met het plannen van afspraken, het afhandelen van e-mails en het tackelen van administratieve klussen, ben je niet alleen ondernemer, maar dan ben je ook je eigen assistent.En dat terwijl jouw tijd eigenlijk besteed zou moeten worden aan belangrijkere zaken. Het goede nieuws is dat er een eenvoudige manier bestaat om met deze uitdaging om te gaan: een persoonlijke assistent op afstand, oftewel een Virtueel Assistent (VA).Wil je ontdekken hoe het inschakelen van een VA jou kan helpen en welke voordelen dat met zich meebrengt? Meld je dan aan voor ons gratis webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van een Virtueel Assistent’ op dinsdag 5 maart om 09.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

“Het is voor mij belangrijk om de doelen van mijn opdrachtgevers helder voor ogen te hebben, zodat ik hen effectief kan ondersteunen.” Wij interviewden Virtueel Assistent Fleur. Voor Fleur is betrokkenheid bij haar opdrachtgevers erg belangrijk, zodat zij precies weet hoe ze proactief haar opdrachtgevers kan ontlasten. Momenteel werkt Fleur voor drie opdrachtgevers van Moneypenny. Hierdoor heeft Fleur elk moment van de dag wel weer iets anders waar zij haar tanden in kan zetten en deze variatie vindt zij heerlijk. Ben je benieuwd naar de werkzaamheden die Fleur uitvoert voor haar opdrachtgevers? Dit en meer lees je in het hele interview op onze website.

Naar het interview

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!