Nieuwsbrief december 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 21 december 2023
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Fijne feestdagen!

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Bij Moneypenny mogen wij terugkijken op een bijzonder succesvol 2023, dat werd bekroond met een FD Gazellen award. Het nieuwe jaar staat voor de deur, en wij kijken reikhalzend uit naar de kansen die 2024 met zich mee gaat brengen. Onze focus blijft op kwalitatieve groei, met een speciale nadruk op het versterken en uitbreiden van onze VA-pool met hoogwaardige arbeidskrachten, die de voorkeur geven aan de flexibiliteit van een thuiswerkbaan boven de traditionele 9-5 kantoorsetting.In een dynamische groeimarkt is concurrentie onvermijdelijk, maar wij omarmen deze uitdaging met enthousiasme. Het is inspirerend om te zien hoe steeds meer opdrachtgevers de weg naar Moneypenny weten te vinden. Wij worden steeds vaker verkozen boven andere oplossingen. Ons geheim? Volledig ontzorgen bij de selectie van je VA, continuïteit bij (on)geplande uitval en onze diverse VA-pool.Namens Team Moneypenny dank ik onze opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties die samen met ons de weg naar succes bewandelen. Op naar een gezond, productief en succesvol 2024! Met virtuele groet, Marianne SturmanOprichter en directeur

Interim secretaresse: dé oplossing tijdens piekperiodes… of toch niet?

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngIn de dynamische wereld van secretariaten zijn uitdagingen aan de orde van de dag. Teams worden regelmatig geconfronteerd met tijdelijke personeelstekorten door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of openstaande vacatures.Hierdoor ligt er vaak voor langere periode extra druk op het bestaande secretariaatsteam, blijft er werk liggen en raken mensen – in het ergste geval – overbelast. En tot overmaat van ramp gaan de interne klanten (de managers) ‘piepen’, omdat ze ontevreden raken over het secretariaat. 

De traditionele oplossing voor tijdelijke personeelstekorten op een secretariaat is het inhuren van een interim secretaresse, maar ook dat verloopt niet altijd even soepel.Maar wat is het alternatief? Je leest het in ons blog!

Naar het blog

Bereik jouw doelen voor 2024 met een VA

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Overweeg je een VA, maar was er altijd een goede reden om er geen actie op te ondernemen? Begin het nieuwe jaar goed en gun jezelf een VA van Moneypenny! Laat jouw VA taken uitvoeren waar je geen tijd voor hebt, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk voor je is, zoals het behalen van jouw doelen voor 2024.Wil je meer weten? Doe dan gratis mee aan ons webinar op donderdag 18 januari om 09.00 uur. Hierin leggen we uit wat een VA is, welke taken een VA voor jou kan oppakken, wat het oplevert en hoe je slim efficiënt op afstand met een VA kan samenwerken.Sounds good? Meld je aan via onderstaande knop.

Meer informatie en aanmelden

Interview met virtueel assistent Annemieke

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Bij een online adverteerdersbureau heb ik een interne medewerker op weg geholpen met de financiële administratieWij interviewden Annemieke. Bij 3 opdrachtgevers biedt zij voornamelijk financiële ondersteuning. Zij zorgt onder andere voor het opmaken en controleren van offertes en facturen, de financiële administratie en het optimaliseren van deze processen.Haar baan als Virtueel Assistent combineert zij met de zorg voor haar paard.In dit interview lees je meer over haar achtergrond, de opdrachtgevers en taken en hoe zij haar werk als VA ervaart. Ben je benieuwd geworden? Op onze website lees je het hele interview.

Naar het interview

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!