Gratis webinar: onboarding en inwerken van nieuwe medewerkers op afstand

Heb jij de afgelopen weken nieuwe medewerkers gekregen in je team of verwacht je binnenkort nieuwe mensen aan boord? Dan heb je wellicht al ervaren dat inwerken op afstand extra uitdagingen met zich meebrengt. Binnen Moneypenny hebben we jaren ervaring met het inwerken van medewerkers bij onze klanten. In dit webinar delen we graag veel praktische tips over hoe je onboarding op afstand effectief vorm kunt geven.

door 27/11/2020 0 reacties , , ,

We geven je praktische tips over aansturen van een inwerkproces op afstand en welke valkuilen jij en je nieuwe medewerker kunnen voorkomen. En uiteraard geven we graag antwoord op specifieke vragen die jij hebt. Doe mee en laat je in 30 minuten inspireren!

Wanneer en aanmelden

Woensdag 27 november van 9:00-9:30  uur

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Dit Moneypenny webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met werken en samenwerken op afstand te maken hebben en voor ondersteunende functies als HR die een rol spelen in de transitie naar nieuwe, flexibele manieren van werken.

Meld je ook aan als je er misschien niet bij kan zijn, want dan sturen we je de link toe zodat je het webinar kan naluisteren!

Dit webinar in-company organiseren?

Wil je dit webinar exclusief voor jou en je collega's organiseren of voor een groep leidinggevenden? Een uitgebreidere, maatwerk versie van dit webinar organiseren we graag in-company voor je. Vul onderstaand formulier in en vraag naar de mogelijkheden. Je mag ook rechtstreeks contact opnemen met Susan Smulders (06) 45766097.

  • TAGS:  , , ,
  • CATEGORIE:  Agenda, Trainingen en webinars
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)