Persoonlijke Assistent

Moneypenny brengt organisaties en gekwalificeerde arbeidskrachten bij elkaar. Daarbij kan het gaan om korte en om langdurige werkzaamheden. In vast dienstverband of in de vorm van detachering. Wij beschikken over een eigen, uniek bestand van ruim 7.000 hoogwaardige kandidaten (60% HBO/Universitair), maar werven ook extern. De professionals van Moneypenny zijn actief op het brede terrein van ondersteunende stafdiensten: secretarieel en administratie, personeel & organisatie, marketing, communicatie, juridische zaken en financiën.
 
Uw eigen Persoonlijke Assistent, al vanaf enkele uren per week
Uit de pool van Moneypenny kunt u ook uw eigen, vaste? Persoonlijke Assistent kiezen. Deze Persoonlijke Assistent wordt uw vaste medewerker, en dat kan al vanaf enkele uren per week. Uw Persoonlijke Assistent heeft een thuiskantoor met alle faciliteiten om u van dienst te zijn maar werkt desgewenst ook op locatie. De taken – secretarieel of administratief – regelt u in overleg. Ook de werktijden kunt u zelf afspreken. Met een Persoonlijke Assistent van Moneypenny bent u dan ook niet gebonden aan kantooruren. Deze uiterst flexibele dienstverlening wordt op uurbasis gefactureerd.  
 
Vergelijk en Moneypenny wint
Wij nodigen u uit om onze Persoonlijke Assistenten te vergelijken met die van andere bureaus. Wij zijn er zeker van dat u de meerwaarde van Moneypenny snel zult herkennen.
 
De hogere kwaliteit van onze medewerkers:
  • Uw Persoonlijke Assistent van Moneypenny is geen piepjonge, ‘goedkope’ arbeidskracht, maar een professional met werk- en levenservaring;
  • Moneypenny's Persoonlijke Assistenten zijn zelfstandige werkers die hun verantwoordelijkheid nemen.
 
Veel flexibeler dan uitzendbureaus:
  • Uw Persoonlijke Assistent is ook buiten kantooruren inzetbaar: avonden; weekends;
  • De gewenste uren kunnen over de week worden verspreid: bijvoorbeeld 24 uur over 7 dagen;
  • Uw Persoonlijke Assistent kan per week meer of juist minder uren worden ingezet.
 
Per saldo lagere kosten:
  • Persoonlijke Assistenten van Moneypenny hebben minder uren nodig om hun werk af te krijgen, omdat zij meestal niet op kantoor werken en daarom nauwelijks worden afgeleid;
  • Door de ruime werk- en levenservaring, zijn Persoonlijke Assistenten van Moneypenny sneller ingewerkt en productiever dan jongere, onervaren medewerkers.