Technisch virtual assistant

Wil je meer zaken in je onderneming automatiseren, maar kost het inrichten van de techniek je te veel tijd en energie? Onze technische VA’s regelen de online techniek van jouw bedrijf, zoals het koppelen en inrichten van systemen en tools. Ontdek de mogelijkheden van een technisch virtual assistant!
technisch virtual assistant

Laat techniek geen belemmering zijn

Voel je je geremd door een gebrek aan technische kennis? Vind je het frustrerend om steeds dezelfde taken handmatig te moeten instellen? Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen, maar weet je niet waar te beginnen? Laat technische uitdagingen niet langer jouw kostbare tijd opslokken.

Stel je voor dat je een ervaren technisch virtual assistant aan je zijde hebt. Een professional die met je meedenkt, adviseert over welke systemen er nodig zijn om doelstellingen te bereiken en over hoe bestaande systemen het beste ingericht kunnen worden. Een VA kan jouw ideeën en marketingstrategie vertalen naar de technische praktijk; zo kun jij je volledig richten op wat echt belangrijk is.

Direct contact opnemen

Technische ondersteuning op afstand

Een virtuele assistent (VA) van Moneypenny helpt bedrijven met het instellen en beheren van hun online technische processen. Onze VA’s werken volledig op afstand, zijn flexibel en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om taken efficiënt en professioneel uit te voeren. Een technische VA heeft verstand van uiteenlopende systemen en kan je helpen bij:

  • Technische klantenservice
  • Webinars inrichten
  • E-mail funnels inrichten
  • Systemen koppelen (Zapier)
  • Opzetten van e-learning platforms
  • Websites opzetten (WordPress, Squarespace)
  • Websites onderhouden en updaten
  • Adviseren over tools en systemen
  • En nog veel meer…

Een technisch VA kan het systeem zo configureren dat er automatisch e-mails worden verstuurd wanneer iemand een e-book of brochure downloadt. Daarnaast kan de VA ervoor zorgen dat deelnemers na aanmelding onmiddellijk toegang krijgen tot een webinar of online leerplatform. Dit vereist een naadloze integratie en communicatie tussen alle betrokken systemen. Ook heeft een technisch VA de kennis in huis om websites op te zetten en te onderhouden. Hierbij kun je denken aan het installeren van plugins, het bijwerken van content, etc.

Kennismaking met jouw technisch VA

Bij Moneypenny zorgen we voor een perfecte match tussen jou en een technische VA. We selecteren iemand die precies past bij wat jij nodig hebt en wilt.

Na de selectie is er een kennismakingsgesprek, waarbij het belangrijk is dat beide partijen enthousiast zijn. Als het klikt, maken we duidelijke afspraken over communicatie, werktijden, beschikbaarheid en de taken die uitgevoerd moeten worden.

Onze virtuele toppers zijn flexibel en werken vanuit hun eigen huis. Een groot voordeel van werken met een bureau als Moneypenny is dat er altijd sprake is van continuïteit, ook als er een assistent op vakantie is of ziek wordt. Je krijgt dus altijd dezelfde kwalitatieve dienstverlening.

Flexibele abonnementen vanaf 6 uur per maand

Moneypenny biedt ondersteuning vanaf 6 uur per maand met flexibele abonnementen tegen scherpe tarieven. Weet je niet zeker hoeveel uren je nodig hebt? Geen zorgen, wij helpen je de ideale keuze te maken en je kunt altijd je pakket aanpassen, of dat nu meer of minder uren betekent. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Binnen een week kun je al aan de slag met een technische VA van Moneypenny, die naast het koppelen en inrichten van systemen en tools, ook kan helpen met sales support, projectmanagement en vele andere taken. Voor een compleet overzicht van taken die toevertrouwd kunnen worden aan een Moneypenny VA, raadpleeg de VA-pagina op onze website.

Overzicht abonnementen

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!