PA

Moneypenny brengt organisaties en gekwalificeerde arbeidskrachten bij elkaar. Daarbij kan het gaan om korte en om langdurige werkzaamheden. In vast dienstverband of in de vorm van detachering. Wij beschikken over een eigen, uniek bestand van ruim 7.000 hoogwaardige kandidaten (60% HBO/Universitair), maar werven ook extern. De professionals van Moneypenny zijn actief op het brede terrein van ondersteunende stafdiensten: secretarieel en administratie, personeel & organisatie, marketing, communicatie, juridische zaken en financiën.
 
Uw eigen PA, al vanaf enkele uren per week
Uit de pool van Moneypenny kunt u ook een Persoonlijke Assistent of PA kiezen. Deze PA wordt uw vaste medewerker , en dat kan al vanaf enkele uren per week. Uw PA heeft een thuiskantoor met alle faciliteiten om u van dienst te zijn maar werkt desgewenst ook op locatie. De taken – secretarieel of administratief – regelt u in overleg. Ook de werktijden kunt u zelf afspreken. Met een PA van Moneypenny bent u dan ook niet gebonden aan kantooruren. Deze uiterst flexibele dienstverlening wordt op uurbasis gefactureerd. 
 
Vergelijk en Moneypenny wint
Wij nodigen u uit om onze PA’s te vergelijken met die van andere bureaus. Wij zijn er zeker van dat u de meerwaarde van Moneypenny’s PA’s snel zult herkennen.
 
De hogere kwaliteit van onze medewerkers:
  • Uw PA van Moneypenny is geen piepjonge, ‘goedkope’ arbeidskracht, maar een professional met werk- en levenservaring;
  • Moneypenny’s PA’s zijn zelfstandige werkers die hun verantwoordelijkheid nemen
 
Veel flexibeler dan uitzendbureaus
  • Uw PA van Moneypenny is ook buiten kantooruren inzetbaar: avonden; weekends;
  • De gewenste uren kunnen over de week worden verspreid: bijvoorbeeld 24 uur over 7 dagen;
  • Uw PA kan per week meer of juist minder uren worden ingezet.
 
Per saldo lagere kosten:
  • PA's? van Moneypenny hebben minder uren nodig om hun werk af te krijgen, omdat zij meestal niet op kantoor werken en daarom nauwelijks worden afgeleid;
  • Door de ruime werk- en levenservaring, zijn? PA's van Moneypenny sneller ingewerkt en productiever dan jongere, onervaren medewerkers.