Nieuwsbrief april 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 4 april 2023
In de media

Interview met opdrachtgever Nico

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Mijn VA denkt pro-actief mee en trekt zo op positieve manier meer werk naar zich toe

Nico heeft een full service marketingbureau; Zichzach. Hij wilde graag meer tijd over houden voor klantcontact en administratieve taken uitbesteden maar ondertussen doet zijn VA Margot meer dan dat.Door haar assertieve werkhouding ontlast ze mij en geeft ze me veel rust. Ik vind het prettig om met een VA-bureau te werken, zo is er een vangnet bij afwezigheid en krijgt Margot diverse trainingen. Dat merk ik in de werkwijze.Lees nu het hele interview met Nico over zijn ervaringen met een Moneypenny-VA op onze website.

Hele interview lezen

Moneypenny viert 23e verjaardag in Spanje!

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Afgelopen 1 april vierden we het 23 jarige bestaan van Moneypenny. Dit jaar vierden we dat eens niet traditioneel via een online meeting maar (on)gewoon met elkaar in Moraira, Spanje.Moneypenny organiseert namelijk voor het eerst een workation voor haar VA’s en medewerkers. Maar liefst 3 weken lang werken we vanuit een luxe villa. We delen onze kennis en ervaringen met elkaar en natuurlijk genieten we na werktijd van zon, zee en strand.Het eerste weekend was alvast erg geslaagd! Ben jij benieuwd naar onze belevenissen daar? Volg ons dan op Instagram!

Volg ons op Instagram

Interview met Virtueel Assistent Tamara

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.png“Ik vind het heel mooi dat ik mijn opdrachtgevers kan helpen met hun missie naar een betere wereld.”

Tamara geeft veel om de natuur en vindt het daarom belangrijk dat haar opdrachten ook streven naar een betere wereld.Ze was niet gewend om virtueel te werken en ging daardoor vaak in de avonden nog door. Nu ze vaste werktijden voor zichzelf plant, lukt het indelen van haar werkdag steeds beter en geniet ze meer van de vrijheid die deze baan haar biedt.In het interview dat wij onlangs met haar hadden, vertelt ze meer over haar opdrachten en welke ondersteuning zij biedt. Daarnaast geeft ze ook nog een goede tip voor VA’s.Je leest het hele interview met Virtueel Assistent Tamara op onze website.

Hele interview lezen

Een virtueel assistent, wat kost dat eigenlijk?

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngEen simpele vraag met een simpel antwoord zou je denken. Maar de ene VA is de andere niet! In ons recente blog lees je alles over de kosten van een Virtueel Assistent. We vergelijken de kosten van ZZP VA’s en een VA-bureau. Daarnaast geven we je diverse tips om op te letten bij het zoeken en inschakelen van een virtueel assistent.Maar heb jij al bedacht dat de kosten van een virtueel assistent jou misschien wel heel veel opleveren? Dat klinkt tegenstrijdig maar wat gebeurt er met jouw omzet als je meer tijd kan besteden aan klantcontact, sales en focus hebt op de groei van je bedrijf?Wij denken graag met je mee, dus wil jij weten hoe een Virtueel Assistent van Moneypenny jou kan helpen? Plan dan vrijblijvend een afspraak met ons in en we vertellen je er alles over!

Dit kost een Virtueel Assistent

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!