Moneypenny kan eindelijk samen met haar klanten lustrum vieren

Vrijdag 1 oktober was het dan eindelijk zover. Na diverse malen uitstel werd het 20-jarig bestaan van Moneypenny 1,5 jaar later gevierd tijdens de première van de nieuwste James Bond film; No Time To Die. De coronamaatregelen stonden ons toe om samen met onze klanten in Theater Tuschinski stil te staan bij deze feestelijke gebeurtenis.

Door Margot van Veelen
Op 12 oktober 2021
Blog

De ontvangst was op z’n Hollands; een flink pak regen trok al de hele dag over het land, maar ondanks dit en de nodige files wist iedereen op tijd en stijlvol te arriveren. Voor de gelegenheid waren onze gasten, inclusief hun partners in crime, feestelijk gekleed. De ontvangst werd verzorgd door onze eigen schitterende Moneypenny teamleden, waarna de gasten voorzien van een glas Champagne in de hand naar het VIP-gedeelte werden geleid.

Voor menigeen was het een eerste fysieke kennismaking met elkaar, voor enkelen een fijn en welkom weerzien. Ons team en met name onze accountmanagers waren een geliefde gesprekspartner. Toch wisten zij, met onverdeelde aandacht, met al onze gasten bij te praten.

Marianne maakte van de gelegenheid gebruik om te benadrukken hoe geweldig het is om weer samen te kunnen zijn. Maar ook om stil te staan bij het feit dat onze manier van werken het afgelopen jaar echt groots is doorgebroken. Moneypenny is flink gegroeid in de afgelopen periode en inmiddels maken ruim 120 opdrachtgevers gebruik van onze almaar uitdijende VA poule.

Daarna was het tijd om onze plaatsen op het VIP-balkon in te nemen en Miss Moneypenny te zien schitteren op het witte doek. Alle aanwezigen, voorzien van drankjes en popcorn, genoten van het nieuwste avontuur van de 007 agent met een verrassend en veelbelovend einde. Na afloop opende de bar nog voor een laatste ronde, waarmee we proostten op een heerlijke geslaagde avond.

Aan eenieder; ontzettend bedankt voor jullie geweldige aanwezigheid. Op de volgende 20 jaar!

Meer inspiratie

Susan Smulders geeft een preview van het boek Hybride Wérkt op managementboek.nl
7 februari 2023 In de media

Hybride wérkt – Nieuwe werkvormen in de praktijk

Is hybride werken al volledig ingebed in je organisatie? En zijn er geen zorgen over verbinding,… Lees verder
Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!