Gratis webinar: Thuiswerken en Arbo

Door de coronacrisis heeft thuiswerken een vlucht genomen in veel organisaties. Voor werkgevers is het daarom verstandig om over een aantal arbo-aspecten van thuiswerken na te denken. De verantwoordelijkheid voor een veilige en gezonde werkplek houdt namelijk niet op bij de uitgang van kantoor.

door 20/01/2021 0 reacties , , ,

In dit korte webinar stippen we een aantal aspecten aan die te maken hebben met arbo en thuiswerken. De volgende onderwerpen staan op het programma:

 • Thuiswerken en arbo – overzicht van relevante aspecten
  Wettelijk kader is breed gedefinieerd. Er is verschil tussen vrijwillig en verplicht thuiswerken. Arbo gaat over meer dan alleen werkplek en middelen – let vooral op gezonde werkpatronen en signalen van medewerkers. Afhankelijk van de lange termijn visie op thuiswerken, maak je keuzes als organisatie.
 • Praktische arbo-aandachtspunten
  We sluiten het webinar af met een aantal heel praktische tips over de werkplek, werkpatronen, voorlichting en het bieden van een luisterend oor.

Wanneer en aanmelden

Woensdag 20 januari 2021 van 9:00-9:30 uur

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Dit Moneypenny webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met werken en samenwerken op afstand te maken hebben en voor ondersteunende functies als HR die een rol spelen in de transitie naar nieuwe, flexibele manieren van werken.

Meld je ook aan als je er misschien niet bij kan zijn, want dan sturen we je de link toe zodat je het webinar kan naluisteren!

Dit webinar in-company organiseren?

Wil je dit webinar exclusief voor jou en je collega's organiseren of voor een groep leidinggevenden? Een uitgebreidere, maatwerk versie van dit webinar organiseren we graag in-company voor je. Vul onderstaand formulier in en vraag naar de mogelijkheden. Je mag ook rechtstreeks contact opnemen met Susan Smulders (06) 45766097.

 • TAGS:  , , ,
 • CATEGORIE:  Agenda, Thuiswerken
 • Geen reacties

  Reageren

  (verplicht)