Boek Hybride Wérkt

Dat hybride werken wérkt weten de auteurs Susan Smulders en Marianne Sturman al meer dan twintig jaar. Het werd tijd om alle opgedane kennis te delen met het grote publiek.
Boek Hybride Wérkt, auteurs: Marianne Sturman en Susan Smulders
Boek Hybride Wérkt, auteurs: Marianne Sturman en Susan Smulders

Hybride werken met succes verankeren

Hybride werken is niet meer weg te denken op de arbeidsmarkt, maar veel organisaties zijn op zoek naar een optimale invulling van dit concept. Ons boek biedt werkgevers, maar ook HR- en ICT-professionals, inzichten, inspiratie en handvatten hoe deze werkwijze met succes te verankeren. Zodat zowel werkgevers als de hybride werkende professionals er baat bij hebben.

Naast randvoorwaarden op gebied van HR en arbo, facilitair en ICT, komen thema’s uit de dagelijkse praktijk van een (aanstaande) hybride werkende organisatie aan de orde. Hoe ziet het vernieuwde leidinggeven eruit? Hoe zorg je ervoor dat de verbondenheid met de organisatie en met collega’s gehandhaafd blijft? Hoe werk je effectief samen op afstand? Hoe benut je nieuwe mogelijkheden die zich voordoen doordat er hybride wordt gewerkt?

Het boek is opgedeeld in 9 hoofdstukken die in volgorde, maar ook los van elkaar zijn te lezen. Het is verkrijgbaar in hard cover en als Ebook en online te bestellen bij uitgever Rendement.

Bestel ons boek 'Hybride Wérkt'

Boek Hybride Wérkt

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!