Uitbesteden backoffice

Outsourcing is een moderne oplossing voor het verbeteren van kwetsbare afdelingen als een secretariaat of administratie. Het grote verloop van medewerkers, vaak parttimers, het gebrek aan continuïteit en ziekteverzuim zijn storende factoren voor een organisatie. Waarom dan niet die werkzaamheden uitbesteden? Backoffice en frontoffice onderbrengen bij professionals scheelt geld, ruimte en een hoop zorgen!

Uitbesteden backoffice bij professionals
Moneypenny is gespecialiseerd in het overnemen van secretariële en administratieve taken. Door professionele, ervaren mensen in te zetten, zowel op locatie als vanuit hun thuiskantoor springen wij moeiteloos in op de groeiende behoefte aan flexibiliteit. Maar het uitbesteden van backoffice- en frontoffice werkzaamheden heeft meer voordelen: tijd- en kostenbesparing, efficiëntie en snelle aanpassing van het aantal medewerkers.

De filosofie
Ondernemers hechten waarde aan een snelle aanpak van werkzaamheden, aan efficiëntie en flexibiliteit. Ondertussen is er een groeiende groep hoogopgeleide, professionele arbeidskrachten die op zoek is naar de perfecte balans tussen werk en privé. Door ondernemers verschillende taken te laten uitbesteden, en de backoffice bij deze thuiswerkende professionals onder te brengen vangen wij alle vliegen in één klap!

Kijk op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie.