Slimmer werken – Dashlane

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Dashlane, een handige tool voor wachtwoordbeheer en meer.

Door Margot van Veelen
Op 7 oktober 2021
Slimmer werken met een VA
Afbeeldingen website

Wat is Dashlane?

Dashlane is vooral bekend als een wachtwoordmanager maar kan nog veel meer dan dat. De basis is natuurlijk dat deze tool jouw wachtwoord opslaat en automatisch jouw gebruikersnaam en wachtwoorden invult.

Functionaliteiten

De tool is erg veelzijdig en kan formulieren invullen, wachtwoorden aanmaken, de sterkte van wachtwoorden checken en (financiële) informatie veilig opslaan. Dashlane controleert ook op hergebruikte wachtwoorden en biedt de mogelijkheid om snel wachtwoorden te wijzigen. Ook wanneer je gehackt bent of wachtwoorden zijn gestolen.

In de digitale kluis van Dashlane kan je van alles opslaan. Denk hierbij aan aankoopfacturen, creditcardgegevens, kopieën van identiteitsbewijzen etc. Een andere handige functie is de ingebouwde VPN. Hiermee surf je veilig en anoniem op het web.

Samenwerken

Met Dashlane is het mogelijk om wachtwoorden te delen met andere gebruikers. De gebruikers kunnen deze wachtwoorden gebruiken, wijzigen, delen of gebruikerstoegang intrekken. Helemaal handig zijn de ‘limited’ rechten die je aan gebruikers kan geven. Hiermee kunnen ze alleen de logingegevens gebruiken maar niet inzien of wijzigen.

Kosten

Eerlijk is eerlijk, de basisfunctionaliteiten bij de gratis versie van Dashlane zijn zeer beperkt. Maar vanaf €2,49 per maand upgrade je naar een ‘Essentials’ abonnement met meer mogelijkheden. Dashlane biedt veel verschillende opties aan waardoor het handig is om je goed in te lezen. Wil jij deze tool uitproberen zonder verdere verplichtingen? Start dan met de gratis ‘Premium’ proefperiode voor 30 dagen.

Wat ons betreft is het zeker de moeite waard om te kijken of jij met deze tool effectiever, efficiënter en slimmer kan werken. Wil je meer weten of de tool gratis uitproberen? Ga dan naar de website van Dashlane. Natuurlijk deel jij voortaan jouw wachtwoorden, veilig en afgeschermd, met jouw VA.

Wil jij ook slimmer werken met een VA? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over.

 

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
5 december 2023 In de media

Nieuwsbrief november 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
thuiswerken-blog-werk-privé-balans
23 november 2023 Blog

Thuiswerken – zegen of vloek voor de werk-privébalans?

Het nieuwe werken biedt de mogelijkheid om thuis te werken en dus meer flexibiliteit in je… Lees verder
interview-opdrachtgever-wytse
21 november 2023 Testimonials

Wytse werkt samen met twee VA’s van Moneypenny

“Moneypenny geeft me de begeleiding die ik nodig heb om de samenwerking met de VA’s tot een… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!