Slimmer werken – Dashlane

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Dashlane, een handige tool voor wachtwoordbeheer en meer.

Op 7 oktober 2021
Samenwerken met je VA

Wat is Dashlane?

Dashlane is vooral bekend als een wachtwoordmanager maar kan nog veel meer dan dat. De basis is natuurlijk dat deze tool jouw wachtwoord opslaat en automatisch jouw gebruikersnaam en wachtwoorden invult.

Functionaliteiten

De tool is erg veelzijdig en kan formulieren invullen, wachtwoorden aanmaken, de sterkte van wachtwoorden checken en (financiële) informatie veilig opslaan. Dashlane controleert ook op hergebruikte wachtwoorden en biedt de mogelijkheid om snel wachtwoorden te wijzigen. Ook wanneer je gehackt bent of wachtwoorden zijn gestolen.

In de digitale kluis van Dashlane kan je van alles opslaan. Denk hierbij aan aankoopfacturen, creditcardgegevens, kopieën van identiteitsbewijzen etc. Een andere handige functie is de ingebouwde VPN. Hiermee surf je veilig en anoniem op het web.

Samenwerken

Met Dashlane is het mogelijk om wachtwoorden te delen met andere gebruikers. De gebruikers kunnen deze wachtwoorden gebruiken, wijzigen, delen of gebruikerstoegang intrekken. Helemaal handig zijn de ‘limited’ rechten die je aan gebruikers kan geven. Hiermee kunnen ze alleen de logingegevens gebruiken maar niet inzien of wijzigen.

Kosten

Eerlijk is eerlijk, de basisfunctionaliteiten bij de gratis versie van Dashlane zijn zeer beperkt. Maar vanaf €2,49 per maand upgrade je naar een ‘Essentials’ abonnement met meer mogelijkheden. Dashlane biedt veel verschillende opties aan waardoor het handig is om je goed in te lezen. Wil jij deze tool uitproberen zonder verdere verplichtingen? Start dan met de gratis ‘Premium’ proefperiode voor 30 dagen.

Wat ons betreft is het zeker de moeite waard om te kijken of jij met deze tool effectiever, efficiënter en slimmer kan werken. Wil je meer weten of de tool gratis uitproberen? Ga dan naar de website van Dashlane. Natuurlijk deel jij voortaan jouw wachtwoorden, veilig en afgeschermd, met jouw VA.

Wil jij ook slimmer werken met een VA? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over.

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer uit onze kennisbank

personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder
Vervanging bij zwangerschapsverlof; een Virtueel Assistent van Moneypenny
13 mei 2024 Blog

Vervanging nodig bij zwangerschapsverlof? Zet een VA in!

Is een van je medewerkers zwanger? Tijdens het zwangerschapsverlof is het van belang dat het werk… Lees verder
Explainer video: Samenwerken met een virtueel assistent van Moneypenny
Video's en webinars

Explainer video: Samenwerken met een Moneypenny-VA

In deze explainer video leggen we aan je uit hoe je slim en effiecient kan samenwerken met jouw… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!