Nieuwsbrief oktober 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Door Margot van Veelen
Op 6 november 2023
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Moneypenny wint FD Gazellen 2023 award!

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngHoera! We hebben geweldig nieuws!Moneypenny mag zich FD Gazelle 2023 noemen, waarmee we officieel erkend worden als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit is een mooie bekroning voor ons harde werk aan de voortdurende groei en innovatie van Moneypenny’s dienstverlening.We zijn als team ontzettend trots en willen graag al onze fantastische klanten, partners en natuurlijk onze VA’s bedanken voor hun bijdrage.Jullie hebben dit mede mogelijk gemaakt!

Bedankt!

Interview met opdrachtgever Sylvia van Asperen

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Blijf heel dicht bij je passie, hierin kan een Virtual Assistant goed ondersteunen”Sylvia is eigenaar van Semmie en heeft zelf ervaren hoe je als ondernemer wordt geconfronteerd met tal van randzaken die je afhouden van je echte passie. Door het inschakelen van een VA houdt ze meer tijd over voor de zaken waar zij het meeste plezier uithaalt.Voor Sylvia biedt het geen meerwaarde om iemand fysiek op kantoor te hebben. Aangezien de taken virtueel zijn, is de locatie van ondergeschikt belang. Sterker nog, volgens haar heeft het juist meerwaarde dat haar VA kan werken vanaf een plek waar ze optimaal kan presteren.Ben je benieuwd welke taken Sylvia aan haar VA uitbesteed? Je leest het hele interview op onze website.

Naar het interview

Blog van Marianne over efficiënt ondernemen

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Hoe ‘dingetjes’ je tijd op kunnen slokken en hoe je ze kunt oplossenSoms voelt het alsof ik in de schoenen van een huisarts sta, waarbij ondernemers met serieuze ‘gezondheidsproblemen’, zowel in hun bedrijf als in hun persoonlijke werkstijl, bij mij aankloppen voor advies tijdens een ‘consult’. Onlangs sprak ik bijvoorbeeld met een ervaren ondernemer die worstelde met het feit dat hij zoveel tijd kwijt was met ‘dingetjes’.Voor dit specifieke probleem heb ik hem drie praktische tips gegeven, die ik graag met je wil delen in dit blog, waarin we dieper ingaan op de kunst van efficiënt ondernemen.

Lees de drie tips

Last van personeelstekort?Heb je al aan virtuele ondersteuning gedacht?

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Regelmatig praten wij met ondernemers en managers over het nijpende personeelstekort waar veel organisaties op dit moment mee te maken hebben.Het merendeel heeft nog niet eerder aan ondersteuning op afstand gedacht, terwijl het zo’n effectieve (tijdelijke) oplossing kan zijn voor het invullen van een vacature.Ben jij benieuwd welke oplossingen Moneypenny kan bieden voor het personeelstekort in jouw organisatie?Meld je dan aan voor ons webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van een Virtueel Assistent op 28 november om 09:00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
5 december 2023 In de media

Nieuwsbrief november 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
thuiswerken-blog-werk-privé-balans
23 november 2023 Blog

Thuiswerken – zegen of vloek voor de werk-privébalans?

Het nieuwe werken biedt de mogelijkheid om thuis te werken en dus meer flexibiliteit in je… Lees verder
interview-opdrachtgever-wytse
21 november 2023 Testimonials

Wytse werkt samen met twee VA’s van Moneypenny

“Moneypenny geeft me de begeleiding die ik nodig heb om de samenwerking met de VA’s tot een… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!