Nieuwsbrief november 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 5 december 2023
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Opdrachtgever Wytse werkt samen met 2 VA’s

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Moneypenny geeft me de begeleiding die ik nodig heb om de samenwerking met de VA’s tot een succes te maken.”Wij interviewden Wytse, oprichter van White Sea Studio. Voorheen begon Wytse zijn werkdagen met het herstructuren van zijn mailbox en hier was hij soms wel uren mee bezig. Uiteindelijk was dit voor Wytse de aanleiding om Moneypenny te benaderen. Wij zijn direct voor hem opzoek gegaan naar twee VA’s die hem hierin konden ondersteunen. Zoals hij zelf zegt: “Moneypenny heeft werkelijk een perfecte match gemaakt.”Wil je meer weten over White Sea Studio en ontdekken welke taken onze VA’s hem ondertussen nog meer uit handen nemen? Lees dan het volledige interview.

Naar het interview

Moneypenny in top 100 van FD gazellen

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Eerder deelden we al het heuglijke nieuws met jullie dat Moneypenny de FD Gazellen award 2023 heeft gewonnen. Afgelopen week was Moneypenny aanwezig bij de uitreiking van dit feestelijke spektakel en leerden we dat Moneypenny zelfs bij de top 100 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort!We bekleden een prachtige 51e plaats op de ranglijst van maar liefst 1003 bedrijven die zich FD Gazelle 2023 mogen noemen. Directeur Marianne Sturman heeft de award persoonlijk in ontvangst mogen nemen.

Via deze weg willen we nogmaals al onze fantastische klanten, partners en natuurlijk onze VA’s bedanken voor hun bijdrage aan deze mijlpaal.

Bekijk de top 100 en het nieuwsbericht

Ben jij naast ondernemer ook je eigen assistent?

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Ben je ‘s avonds nog bezig met het regelen van afspraken, met mails die nog afgehandeld moeten worden en met administratieve taken? Blijft er werk liggen omdat je werknemers het tijdelijk of structureel te druk hebben?Als het antwoord op deze vragen ‘ja’ is, dan ben je dus niet alleen ondernemer, maar ook je eigen assistent. En dat terwijl jij je tijd zou moeten besteden aan zinvollere zaken.Gelukkig is deze situatie simpel op te lossen: de persoonlijke assistent op afstand, oftewel een Virtueel Assistent (VA). Wil je meer weten over het inschakelen van een VA en welke voordelen dat jou oplevert?Je bent van harte welkom bij ons gratis webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van een Virtueel Assistent’ op 18 januari om 09.00 uur.

Meer informatie en aanmelden

Interview met virtueel assistent Monique

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngNa school wil ik er zijn voor mijn dochters, aangezien ik dat als kind zelf als heel prettig heb ervaren. Daarom heb ik werk gekozen dat me die mogelijkheid biedt.Wij interviewden VA Monique. Zij vertelt over hoe zij haar werk als VA combineert met het moederschap. Voor haar staat het bieden van een stabiele thuissituatie voor haar kinderen op nummer één en heeft met haar werk als VA een goede balans gevonden.In dit interview kom je ook te weten welke taken Monique haar opdrachtgevers uit handen neemt, waarom zij VA zijn zo leuk vindt, maar ook waar ze tegenaan is gelopen en wat ze hiervan heeft geleerd.Ben je benieuwd naar de tips die hieruit voort zijn gekomen en naar wat Monique nog meer te vertellen heeft? Je leest het hele interview op onze website.

Naar het interview

Blog: Thuiswerken – zegen of vloek voor de werk-privébalans?

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Thuiswerken gaat gepaard met meer flexibiliteit in je werk-privébalans. Dit biedt heel veel vrijheid, maar het kan soms ook lastig zijn. De grens tussen werk en privé vervaagd namelijk en je moet vaker switchen tussen verschillende rollen. Daarnaast komt de locatie en het tijdstip niet automatisch overeen met de rol die je op dat moment vervult. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee.Reden genoeg om hier dieper in te duiken en hier een blog aan te wijden. Wij zetten de voor- en nadelen van flexibel werken voor je op een rij. Tegelijkertijd gaan wij in op hoe je werk en privé duurzaam in balans kunt brengen en houden. Wil je zelf binnen je organisatie aan de slag gaan met een gezonde werk-privébalans? Lees dan dit blog wat wij erover schreven.

Naar het blog

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!