Nieuwsbrief november 2022

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 23 november 2022
In de media

Interview met opdrachtgever Maarten Tigchelaar

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Het is heel fijn dat er een mogelijkheid is om de werkzaamheden van een virtuele assistent uit te breiden. We kijken nu naar taken op het gebied van online marketing.”Het bedrijf van Maarten, Mister Worklfow, is aan het groeien en voor bepaalde taken zochten ze ondersteuning. Maarten had op de radio over Moneypenny gehoord en besloot contact op te nemen.Daarna was het allemaal snel geregeld; VA Willemijn ondersteunt nu bij het salesproces. Nu de samenwerking vordert ziet Maarten steeds meer mogelijkheden om ondersteunende taken uit te besteden aan Willemijn.Hoe Maarten en Willemijn op afstand samenwerken en waarom hij iedere ondernemer aanraadt om een VA in te schakelen, lees je in het interview op onze website.

Naar het interview met Maarten

Gratis webinar op 1 december om 09.00 uur‘Hybride werken in 2023’

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngIn 2022 zijn we al dan niet schoorvoetend, deels teruggegaan naar kantoor en heeft hybride vorm gekregen in veel organisaties. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot.Aan het eind van 2022 staan wij in dit webinar graag stil bij de volgende vragen:

  • Welke hybride voordelen en rafelrandjes komen in de praktijk naar voren?
  • Wat zijn de belangrijkste hybride thema’s voor 2023 en hoe kun je daarmee aan de slag?
  • Hoe kun je als organisatie hybride duurzaam verankeren in je WoW (way of working)?
In dit webinar van 45 minuten gaan we interactief aan de slag met bovenstaande vragen.
Meld je aan

Notuleerservice ‘nieuwe stijl’

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.png

Moneypenny heeft de notuleerservice in een nieuw jasje gestoken en volledig geharmoniseerd met onze Virtual Assistance (VA) dienstverlening, waarbij opdrachtgevers profiteren van flexibele en voordelige abonnementsvormen en service op afstand.Wil je weten wat er mogelijk is op het gebied van vergadersupport en online verslaglegging? Klik dan op de knop hieronder. 

Bekijk de mogelijkheden

Interview met Virtueel Assistent Linda

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.png

“Door Moneypenny kan ik eindelijk mijn creativiteit kwijt”Linda werkt nu 1,5 jaar voor Moneypenny en in coronatijd volgde zij maar liefst 200 cursussen, met name op het gebied van online marketing. Zo ontdekte ze haar creatieve kant en kwam ze erachter dat ze van afwisseling houdt.Die afwisseling vond ze bij Moneypenny. Haar werkzaamheden bestaan o.a. uit blogs schrijven, inkoopfacturen boeken, subsidies regelen, structuur aanbrengen en het opzetten van de administratie.Voor Linda is 1 van de grootste voordelen van het werk als VA de flexibiliteit. Dit geeft haar de mogelijkheid om werk te combineren met haar gezinsleven en vrijwilligerswerk.Je leest het volledige interview met Linda op onze website!

Naar het interview

Werving & Selectie: Go Remote!

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.pngWaar zitten toch die specialisten die jij zo hard nodig hebt? Nou – niet op kantoor. Veel slimme professionals willen geen baan meer van 9 tot 5, die willen flexibiliteit.Speel erop in! Als jij het aandurft om remote te gaan, open je een grenzeloos arbeidspotentieel.Wij maken jouw lastige vacature ‘remote ready’, en desgewenst vinden we de perfecte kandidaat voor je.Denk je nu: een remote werker aannemen, maar hoe dan? Je leest het op onze website!

Go Remote!

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!