Nieuwsbrief mei 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 22 mei 2023
In de media

Gratis webinar – woensdag 24 mei 09:00 uur

Ontdek de mogelijkheden van een Virtueel Assistent

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngHerken jij jezelf in onderstaande?

  • Elke week kom je tijd te kort
  • Je komt niet toe aan de belangrijke zaken
  • Je wilt ondersteuning maar weet niet waar te beginnen
  • Je wilt ook af en toe offline kunnen zijn

Wij hebben de oplossing voor jou! Wij denken namelijk met jou mee en delen onze 23 jaar ervaring met ondersteuning op afstand. Neem op woensdag 24 mei vrijblijvend deel aan aan ons interactieve webinar over werken met een Virtueel Assistent.Na dit webinar weet jij precies hoe en waarbij een VA jou kan ondersteunen en hoe onze virtual assistance werkt.

Aanmelden

Interview met Marianne in Harper’s Bazaar

‘Niemand vond het een goed idee’

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngDit zijn Marianne Sturman’s woorden wanneer ze naar de start van Moneypenny wordt gevraagd door Maaike van Eijk van Harper’s Bazaar. Het artikel over Moneypenny en haar succes is vandaag geplaatst en op de website van Harper’s Bazaar kun je meer lezen over de uitdagingen van Moneypenny in de eerste jaren alsmede welke factoren hebben bijgedragen aan het huidige succes.Marianne deelt met de lezers ook haar visie op hybride werken en de arbeidsmarkt.

Lees het artikel

Asynchroon werken: efficiënter en flexibeler

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngIn de afgelopen jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar nieuwe werkmethoden die ons in staat stellen om productiever en flexibeler te zijn.Eén van die methoden is asynchroon werken, waarbij teamleden niet gelijktijdig ergens aanwezig hoeven te zijn om taken uit te voeren. Deze aanpak biedt talloze voordelen die de manier waarop we werken en samenwerken verandert.In het blogartikel dat we onlangs schreven, lees je waarom asynchroon werken productiever en leuker is en hoe jij daar als werkgever op kan inspelen.

Naar het blog

Moneypenny zag vraag naar VA’s verdubbelen

Persbericht – Amsterdam, 13 april 2023

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngMarianne Sturman, oprichter en CEO van Moneypenny, noemt de krappe arbeidsmarkt als voornaamste reden voor de huidige groei van de vraag naar VA’s. Sinds 2021 loopt de spanning op de arbeidsmarkt op en moeten bedrijven steeds creatiever omgaan met hun personeelstekorten. Moneypenny kan daarbij een uitkomst zijn.Sturman: “Onze virtual assistants zijn mensen die niet kunnen of willen werken binnen de traditionele kantoorkaders. Als virtual assistant blijven ze niet langer aan de zijlijn staan maar gaan ze participeren in de arbeidsmarkt. Door deze professionele thuiswerkers te betrekken bij het bedrijfsleven, verruimen we de arbeidsmarkt en hoeven organisaties niet onnodig verlegen te zitten om managementondersteuning.”

Persbericht verder lezen

Remote werken voor Moneypenny:VA’s Barbara en Margot delen hun ervaringen

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngAls virtueel assistent bij Moneypenny kun je jouw eigen werkdag flexibel indelen en heb je de vrijheid om (tijdelijk) vanaf een andere plek te werken. Dit deden onze virtueel assistenten Barbara en Margot; zij werkten een tijdje vanuit het buitenland en dat is ze erg goed bevallen.In dit interview delen ze hun eigen ervaringen met co-workings en co-livings en vertellen ze je over de voor- en nadelen die zij ondervinden.Benieuwd of tijdelijk werken vanuit het buitenland aan te raden is? Je leest het in het interview op onze website.

Interview remote werken

Meer uit onze kennisbank

Marianne Sturman interview bij Management Support 'Een goede virtual assistant is nog geen goede ondernemer’.
10 april 2024 In de media

Management Support: Interview met Marianne Sturman over de rol van Virtueel Assistenten

In een interview met Management Support deelt Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny, haar… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
10 april 2024 In de media

Nieuwsbrief april 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
complex agendabeheer
10 april 2024 Samenwerken met je VA

Geef het gedoe van agendabeheer uit handen met EasyCal

Het plannen van afspraken lijkt vaak een eenvoudige klus, totdat je in de wirwar van agenda’s… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!