Nieuwsbrief juni 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 22 juni 2023
In de media

Gratis webinar – donderdag 29 juni 09:00 uur

Uitdagingen op het secretariaat? Moneypenny schiet te hulp!

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngParttimers, zwangerschappen, ziekte, opzeggingen en vakanties vormen geen uitdaging meer wanneer je het secretariaat slim en hybride, of zelfs volledig op afstand, organiseert.In dit webinar delen we onze expertvisie op de toekomst van managementondersteuning. Daarnaast geven we je een aantal tips & tricks voor het slim en hybride of remote organiseren van je secretariaat.Als alternatief voor het herstructureren van je eigen secretariaat bespreken we de mogelijkheden die Moneypenny biedt als secretariaat as-a-service.Welke oplossing je ook kiest, het secretariaat wordt in mum van tijd de efficiënte spil van de organisatie en beweegt flexibel mee met de ondersteuningsbehoefte van managers en teams.Neem op 29 juni vrijblijvend deel aan ons webinar.

Info en aanmelden

Zorgeloos op vakantie deze zomer?

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngWaar ga jij deze zomer je vakantie doorbrengen? En ben je van plan om  bereikbaar te blijven voor jouw personeel en/of klanten?Terwijl sommige mensen hun out-of-office reply inschakelen, hun werktelefoon thuislaten en volledig “van de radar” verdwijnen, zijn er anderen die dagelijks hun inbox controleren en telefonisch beschikbaar blijven. Er is geen goed of fout in deze keuze, want elke ondernemer maakt zijn eigen afweging op basis van persoonlijke voorkeuren.Een slimme middenweg tussen volledig loslaten (wat voor veel ondernemers moeilijk is) en dagelijks je inbox beheren, is het inschakelen van een Virtuele Assistent die je inbox in de gaten houdt.Op deze manier kun je met een gerust hart op vakantie gaan, terwijl een professional je e-mails dagelijks bekijkt en ook andere taken voor je kan uitvoeren.

Tell me more

Interview met Marianne over de workation

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Een workation is de perfecte oplossing om elkaar beter te leren kennen, vooral voor bedrijven die virtueel werken. Het is als een teambuilding-evenement zonder programmaWij interviewden Marianne over de Moneypenny workation die afgelopen lente in Moraira, Spanje heeft plaatsgevonden.Workation’ is een samentrekking van ‘work’ en ‘vacation’, oftewel; een werkvakantie.In dit interview vertellen we je over onze bevindingende ervaringen die wij hebben opgedaan en geven wij tips & tricks over het organiseren van een workation. Denk jij ook na over het organiseren van een workation?

Lees dan snel verder

Interview met Virtueel Assistent Caroline

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.png“Ik geniet van de combinatie van mijn yoga-studio en het werken vanuit huis voor mijn opdrachtgever.”VA Caroline heeft op deze manier een mooie balans gevonden tussen offline en online werken.In het interview dat wij onlangs met haar hadden, vertelt zij meer over haar werkzaamheden voor een online advertising bureau uit Amsterdam.Ben jij benieuwd welke waarde voor Caroline belangrijk is en wat zij mee wil geven aan (aspirant) VA’s?Lees dan het volledige interview op onze website!

Naar het interview

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!