Nieuwsbrief augustus 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Door Margot van Veelen
Op 22 augustus 2023
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Interview met opdrachtgever Floor Wibbens

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Door een virtueel assistent in te schakelen, heb ik mijn vrijheid teruggekregen.”Floor van 2DOBOARD heeft dankzij virtueel assistent Delia haar vrijheid teruggekregen. Met deze vrijheid heeft zij haar bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.In eerste instantie deed Floor alles zelf in haar bedrijf: verzenden van pakketten, beantwoorden van klantmails en werken aan de groei van het bedrijf. Dat ervaarde Floor als behoorlijk pittig en op een gegeven moment werd het té druk.Hierdoor kon zij niet veel extra taken oppakken, terwijl er nog tal van ideeën lagen om het bedrijf verder uit te breiden; nieuwe producten lanceren, nieuwe kanalen openen en in nieuwe landen leveren. Het schoot er allemaal bij in.In het interview lees je welke taken VA Delia over heeft genomen en hoe Floor haar vrijheid heeft teruggekregen. Inmiddels attendeert Floor graag andere ondernemers op de voordelen van een virtueel assistent. Lees het hele interview op onze website.

Naar het interview

Vliegende start maken na de zomer?Volg ons webinar…

  • 9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngBen jij ’s avonds nog bezig met; afspraken regelen, mail afhandelen of de administratie?
  • Blijft er werk liggen omdat je collega’s het (tijdelijke of structureel) te druk hebben?
  • Zou je meer tijd aan zinvollere zaken kunnen besteden als je uitvoerend werk zou delegeren?

Kan jij bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan ben je dus niet alleen ondernemer maar ook je eigen assistent. Terwijl jij je tijd zou moeten besteden aan je klanten en de groei van het bedrijf.Gelukkig is deze situatie simpel op te lossen. Wil jij weten hoe en wat een VA voor jou kan betekenen?

Neem dan gratis deel aan ons interactieve webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van een VA’ op vrijdag 1 september om 09:00 uur.

Aanmelden

Interview met Virtual Assistant Mandy

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngHet leuke aan werken als VA is dat ik constant in verschillende rollen en taken kan duiken. Elke opdracht vraagt om een andere focus en dat houdt mijn werk interessant en uitdagend.Onze Virtual Assistant Mandy ging haar droom achterna en emigreerde naar Curaçao. Mandy werkte daar eerst in de horeca maar miste haar voormalige werk als VA. Bij Moneypenny vond ze de vrijheid om te werken op afstand en daarmee heeft ze de perfecte balans tussen werk en privé.Mandy biedt ondersteuning bij 3 verschillende opdrachtgevers. De ene opdracht is tijdgebonden en vereist snelle actie, terwijl de andere opdracht meer flexibiliteit biedt. Voor mij is deze variatie de perfecte combinatie; het houdt mijn werk interessant en uitdagend.Lees het volledige interview met Mandy op onze website.

Naar het interview

Moneypenny in de media

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.png

Opinistuk Trouw – 15 augustus 2023Deels thuiswerken is beter voor werknemer én maatschappijHelaas is hybride werken nog niet volledig geïntegreerd in onze samenleving. Vooral omdat leidinggevenden bang zijn om de controle te verliezen. Jammer, want hybride werken is juist zo belangrijk voor werknemers én de maatschappij.

Artikel Bedrock – 2 juli 2023Dit is waarom thuiswerken wél werktWaarom krijgen veel werknemers te maken met weerstand als het aankomt op thuiswerken? Annemarie Hartsuiker van Bedrock sprak hierover met Marianne Sturman.

Meer inspiratie in onze kennisbank

Meer uit onze kennisbank

virtual assistant gezocht
28 augustus 2023 Slimmer werken met een VA

Virtual assistant gezocht? Moneypenny helpt je uit de brand

Wil jij je werkzaamheden efficiënter laten verlopen en meer tijd overhouden voor je eigen… Lees verder
interview-sylvia-van-asperen-semmie
24 augustus 2023 Testimonials

Sylvia van Asperen over de Virtual Assistance van Moneypenny

“Blijf heel dicht bij je passie en hier kan een Virtual Assistant je goed in ondersteunen.” Dit… Lees verder
opinie-trouw-marianne-sturman-susan-smulders-hybride-werken
15 augustus 2023 In de media

Opiniestuk in Trouw: Deels thuiswerken is beter voor werknemer én maatschappij

Tijdens en vlak na de coronalockdowns leefde het idee dat hybride werken de wereld had veroverd.… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!