Nieuwsbrief augustus 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 22 augustus 2023
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Interview met opdrachtgever Floor Wibbens

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Door een virtueel assistent in te schakelen, heb ik mijn vrijheid teruggekregen.”Floor van 2DOBOARD heeft dankzij virtueel assistent Delia haar vrijheid teruggekregen. Met deze vrijheid heeft zij haar bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.In eerste instantie deed Floor alles zelf in haar bedrijf: verzenden van pakketten, beantwoorden van klantmails en werken aan de groei van het bedrijf. Dat ervaarde Floor als behoorlijk pittig en op een gegeven moment werd het té druk.Hierdoor kon zij niet veel extra taken oppakken, terwijl er nog tal van ideeën lagen om het bedrijf verder uit te breiden; nieuwe producten lanceren, nieuwe kanalen openen en in nieuwe landen leveren. Het schoot er allemaal bij in.In het interview lees je welke taken VA Delia over heeft genomen en hoe Floor haar vrijheid heeft teruggekregen. Inmiddels attendeert Floor graag andere ondernemers op de voordelen van een virtueel assistent. Lees het hele interview op onze website.

Naar het interview

Vliegende start maken na de zomer?Volg ons webinar…

  • 9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngBen jij ’s avonds nog bezig met; afspraken regelen, mail afhandelen of de administratie?
  • Blijft er werk liggen omdat je collega’s het (tijdelijke of structureel) te druk hebben?
  • Zou je meer tijd aan zinvollere zaken kunnen besteden als je uitvoerend werk zou delegeren?

Kan jij bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan ben je dus niet alleen ondernemer maar ook je eigen assistent. Terwijl jij je tijd zou moeten besteden aan je klanten en de groei van het bedrijf.Gelukkig is deze situatie simpel op te lossen. Wil jij weten hoe en wat een VA voor jou kan betekenen?

Neem dan gratis deel aan ons interactieve webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van een VA’ op vrijdag 1 september om 09:00 uur.

Aanmelden

Interview met Virtual Assistant Mandy

3855239b-b8bf-2e13-acf1-46684551cc92.pngHet leuke aan werken als VA is dat ik constant in verschillende rollen en taken kan duiken. Elke opdracht vraagt om een andere focus en dat houdt mijn werk interessant en uitdagend.Onze Virtual Assistant Mandy ging haar droom achterna en emigreerde naar Curaçao. Mandy werkte daar eerst in de horeca maar miste haar voormalige werk als VA. Bij Moneypenny vond ze de vrijheid om te werken op afstand en daarmee heeft ze de perfecte balans tussen werk en privé.Mandy biedt ondersteuning bij 3 verschillende opdrachtgevers. De ene opdracht is tijdgebonden en vereist snelle actie, terwijl de andere opdracht meer flexibiliteit biedt. Voor mij is deze variatie de perfecte combinatie; het houdt mijn werk interessant en uitdagend.Lees het volledige interview met Mandy op onze website.

Naar het interview

Moneypenny in de media

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.png

Opinistuk Trouw – 15 augustus 2023Deels thuiswerken is beter voor werknemer én maatschappijHelaas is hybride werken nog niet volledig geïntegreerd in onze samenleving. Vooral omdat leidinggevenden bang zijn om de controle te verliezen. Jammer, want hybride werken is juist zo belangrijk voor werknemers én de maatschappij.

Artikel Bedrock – 2 juli 2023Dit is waarom thuiswerken wél werktWaarom krijgen veel werknemers te maken met weerstand als het aankomt op thuiswerken? Annemarie Hartsuiker van Bedrock sprak hierover met Marianne Sturman.

Meer inspiratie in onze kennisbank

Meer uit onze kennisbank

personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder
Vervanging bij zwangerschapsverlof; een Virtueel Assistent van Moneypenny
13 mei 2024 Blog

Vervanging nodig bij zwangerschapsverlof? Zet een VA in!

Is een van je medewerkers zwanger? Tijdens het zwangerschapsverlof is het van belang dat het werk… Lees verder
Explainer video: Samenwerken met een virtueel assistent van Moneypenny
Video's

Explainer video: Samenwerken met een Moneypenny-VA

In deze explainer video leggen we aan je uit hoe je slim en effiecient kan samenwerken met jouw… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!