Nieuwsbrief oktober 2022

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 27 oktober 2022
In de media

Powertraining:Hybride werken in jouw organisatie

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Start: dinsdag 15 november om 9:00 uurIn deze compacte en krachtige online training bespreken we het waarom, wat en hoe van hybride werken en geven we je praktische tips, tools en checklists waarmee je als organisatie direct aan de slag kunt.De training bestaat uit een serie van 3 online colleges van 2 uur.Dinsdag 15 novemberHybride werken in jouw organisatieDinsdag 29 novemberRandvoorwaarden voor hybride werkenDinsdag 13 decemberImplementatie van hybride werkenMeld je snel aan voor deze powertraining met Susan Smulders en ontvang gratis ons boek Hybride Wérkt (ter waarde van € 49), dat vol tips en handvatten staat om hybride werken te verankeren in je organisatie.

Meer informatie en aanmelden

Binnenkort 2 gratis Moneypenny webinars

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.png

Leidinggeven aan hybride werkersVolgende week donderdag gaan we in dit webinar aan de slag met de impact die hybride werken heeft op de manier van leidinggeven in jouw organisatie. Daarbij hebben we het o.a. over de balans tussen sturend leidinggeven en ondersteunend leidinggeven, veranderingen in werken en samenwerken en natuurlijk ook over verbinding. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.Ontdek de mogelijkheden van een Virtueel AssistentZou je meer tijd aan zinvollere zaken kunnen besteden als je uitvoerend werk zou delegeren? Overweeg dan de inzet van een Virtuele Assistent (VA). Meer weten over de mogelijkheden? Je bent van harte welkom bij ons gratis webinar op 18 november! Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Webinar agenda

Hybride werken en de hoge energieprijzen

e1f0b392-6a34-2bf7-33da-f3cc8c368241.png

De meeste organisaties beginnen net een beetje grip te krijgen op de nieuwe werkpatronen die zijn ontstaan na de coronacrisis. Zo beginnen hybride werkvormen in te slijten bij de meeste bedrijven en kunnen we stellen dat dit langzaam maar zeker het nieuwe normaal wordt.Ondertussen hebben we echter weer te kampen met een nieuw fenomeen dat impact kan hebben op de keuzes die individuen maken, namelijk de hoge energieprijzen. In dit blog geven we tips rondom de financiële overwegingen die hierbij komen kijken, voor zowel thuiswerken als op kantoor.

Naar het blog

Uit het Financieel Dagblad:

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.png

Assepoester wil zeggenschap

In het FD verscheen een opiniestuk van Marianne Sturman en Susan Smulders over hoe we vrouwen meer kunnen laten werken. Dit in reactie op de expertbijdrage van Naomi Ellemers die een aantal suggesties voor werkgevers geeft over hoe ze werknemers kunnen ondersteunen bij het balanceren van hun werk- en privétaken (FD, maandag 17 oktober).Maar in haar stuk ontbreekt een belangrijke suggestie – namelijk het bieden van zeggenschap over tijd en plaats van werken. Susan en Marianne lichten deze suggestie toe via een ingezonden opiniestuk aan het FD.

Naar het artikel

Slimmer werken met Hootsuite

fc81e76b-9d49-022d-820e-06a689f64e62.png

Onze Virtuele Assistentes (VA’s) zijn breed inzetbaar. Zo ondersteunen onze VA’s verscheidende opdrachtgevers ook bij hun social media. Hootsuite is een social media management tool die veel VA’s gebruiken en waarmee je social media platformen kan beheren, monitoren en analyseren.Onze VA Bonnie vertelt je er alles over in ons slimmer werken blog van deze maand.Wist je dat we vanuit Moneypenny regelmatig handige tools delen die het online samenwerken ten goede komen? Je vindt ze op de inspiratiepagina van onze website!​

Naar het blog

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!