Nieuwsbrief juli/augstus 2022

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Op 30 augustus 2022
In de media

Gratis webinar van Moneypenny

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png

Ontdek de mogelijkheden van een VA
Vrijdag 2 september om 09:00 uur

Ben je ‘s avonds nog bezig afspraken te regelen, mail af te handelen of administratie te doen? Blijft er werk liggen omdat je collega’s het (tijdelijk of structureel) te druk hebben? Zou je meer tijd aan zinvollere zaken kunnen besteden als je uitvoerend werk zou delegeren?

Als het antwoord op deze vragen “ja” is, dan is dit simpel op te lossen: schakel een Virtuele Assistent in. Meer weten? Je bent van harte welkom bij ons gratis webinar met Marianne Sturman.

Meer informatie en inschrijven

Boeklancering ‘Hybride wérkt’

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.png“Na een paar maanden heel hard werken is het gelukt – ons eerste boek over hybride werken is af!”

Ontzettend trots zijn wij op onze remote working expert Susan Smulders en oprichtster van Moneypenny Marianne Sturman. Op 6 september lanceren zij hun eerste boek ‘Hybride Wérkt’.

Dat hybride werken kan, dat weten we ondertussen. Maar hoe pas je deze vorm van werken in de praktijk toe? Dit boek geeft je dé tips en tricks, voor een gezonde hybride organisatie. Je kunt het boek nu alvast bestellen via onderstaande button!

Boek bestellen

4 redenen om serieus aan de slag te gaan met hybride werken

9f723083-efac-1bb8-06f7-78350179d37c.pngZowel medewerkers als organisaties hebben in de afgelopen 2 jaar het thuiswerken (beter) leren kennen en onder de knie gekregen.

Ondanks dat steken oude werkpatronen langzaam weer de kop op. In de drukte van alle dag blijft hybride werken liggen en dat is om vier redenen een gemiste kans.

Welke 4 redenen dit zijn, lees je in ons blog op de website. Ook lichten we toe hoe we organisaties op weg kunnen helpen met hybride werken, want het wiel opnieuw uitvinden is echt zonde van de tijd!

Naar het blog

Interview met Virtueel Assistent en Accountmanager Roseanne

2a18afdb-e8c6-d2bc-d79f-15669154b798.png

“Durf te doen. Als je het gewoon doet, zal altijd blijken dat je verder komt!”

Roseanne werkt ondertussen al bijna drie jaar bij Moneypenny en heeft zich in die tijd behoorlijk ontwikkeld; ze werkt namelijk ook als accountmanager bij Moneypenny.

Hoe deze reislustige dame bij Moneypenny terecht kwam en hoe zij deze 2 functies probleemloos combineert? Ze vertelt het ons allemaal in het interview dat wij met haar hadden.

Nieuwsgierig geworden? Op onze website lees je het hele interview!

Lees het interview met Roseanne

Slimmer werken met Typeform

fc81e76b-9d49-022d-820e-06a689f64e62.pngMaak jij veel gebruik van formulieren en zou je hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken? De online tool Typeform maakt het je een stuk makkelijker. Het is een gebruiksvriendelijke online tool waarbij je eenvoudig formulieren kunt maken en op je website kan plaatsen. Denk aan formulieren voor registratie, onderzoek, feedback, bestellingen, polls of om leads vast te leggen. Heerlijk om op zo’n makkelijke manier informatie te kunnen verzamelen.

Wist je dat we vanuit Moneypenny regelmatig handige tools delen die het online samenwerken ten goede komen? Je vindt ze op de inspiratiepagina van onze website!​

Slimmer werken blog Typeform

Meer uit onze kennisbank

personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder
Vervanging bij zwangerschapsverlof; een Virtueel Assistent van Moneypenny
13 mei 2024 Blog

Vervanging nodig bij zwangerschapsverlof? Zet een VA in!

Is een van je medewerkers zwanger? Tijdens het zwangerschapsverlof is het van belang dat het werk… Lees verder
Explainer video: Samenwerken met een virtueel assistent van Moneypenny
Video's en webinars

Explainer video: Samenwerken met een Moneypenny-VA

In deze explainer video leggen we aan je uit hoe je slim en effiecient kan samenwerken met jouw… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!