Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de hoogte blijven van Moneypenny? Meld je dan hier aan voor onze mailing.

Door Willemijn
Op 1 juli 2024
In de media
nieuwsbrief-moneypenny

Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent

De zomervakantie staat voor de deur en als ondernemer herken je het vast wel: je wilt volledig afschakelen, maar je blijft voortdurend bezig. Terwijl je van de zon en ontspanning probeert te genieten, check je toch steeds je e-mails en reageer je op berichten. Maar wat als je deze zomer écht kunt ontspannen?

Onze Zorgeloze Zomer Service biedt uitkomst. Wij matchen je met een professionele Virtueel Assistent (VA). De VA beheert je mails, agenda en andere taken en neemt alleen contact op bij urgente zaken. Zo kun jij écht vakantie vieren. Lees ook onze blog waarin wij 5 tips delen hoe je zorgeloos op vakantie kunt gaan met hulp van een VA.

Met de Zorgeloze Zomer Service kies je uit één van onze urenbundels van 8, 14, 20 of 30 uur, die 30 dagen geldig zijn. Jij bepaalt het startmoment, zodat het perfect aansluit op jouw vakantieplannen. Meer weten? Check dan onze website.

Zorgeloze Zomer Service

Opdrachtgever Kyra over haar samenwerking met VA Wendy

“Samenwerken met een virtueel assistent blijkt beter bij mij te passen dan een secretaresse op kantoor. Dat had ik van tevoren nooit gedacht.”

Wij spraken met Kyra van VSBfonds, een fonds dat sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven ondersteunt. Toen Kyra’s secretaresse vertrok, werd zij getipt over Moneypenny’s Virtual Assistance. De timing was perfect, gezien de coronapandemie en de shift naar thuiswerken.

Tegen Kyra’s verwachtingen in blijkt een Virtueel Assistent beter bij haar te passen dan een secretaresse op kantoor. Momenteel speelt VA Wendy een cruciale rol voor haar en VSBfonds.

Wil je weten waar Wendy allemaal mee helpt en waarom een VA beter matcht met Kyra dan een secretaresse op kantoor? Je leest het hele interview op onze website.

Naar het interview

BNR Mobility: Marianne Sturman over de kracht van remote werken

In een interview bij BNR Mobility deelt Marianne Sturman, thuiswerkexpert en oprichtster van Moneypenny, haar inzichten over remote werken. Veel managers maken zich zorgen dat werken op afstand de verbondenheid met het bedrijf vermindert. Wist je dat het tegendeel echter waar blijkt te zijn? Door werknemers meer vrijheid te geven, wordt de verbondenheid juist versterkt dankzij het vertrouwen dat wordt gegeven.

Daarnaast brengt remote werken ook nog andere voordelen met zich mee, zoals de vermindering van files en daardoor de positieve impact op het milieu.

Benieuwd naar het fragment? Luister naar het interview en ontdek vanaf minuut 14 hoe Marianne haar visie op remote werken toelicht.

Naar het fragment

Ontmoet Lisanne: Virtueel Assistent bij Moneypenny

“Ik ben goed in het stellen van prioriteiten. Ik zorg ervoor dat de belangrijkste taken als eerste worden opgepakt, terwijl minder urgente zaken niet worden vergeten.”

Wij interviewden onze VA Lisanne. Lisanne blinkt uit in het stellen van prioriteiten, waardoor je als opdrachtgever zeker weet dat urgente zaken als eerste worden opgepakt en minder dringende taken niet worden vergeten. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over to-do’s en blijft alles op schema.

Ook neemt Lisanne graag het initiatief in de communicatie met haar opdrachtgevers. Ze houdt je op de hoogte door regelmatig in te checken en korte updates te sturen. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking op afstand soepel verloopt en dat ze ook op afstand onderdeel van het team is.

Nieuwsgierig naar wat Lisanne nog meer te vertellen heeft? Lees het hele interview op onze website.

Naar het interview

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
Moneypenny Virtueel Assistent Lisanne
27 juni 2024 Ontmoet onze VA's

Lisanne vertelt hoe zij haar opdrachtgevers ondersteunt

“Ik ben goed in het stellen van prioriteiten. Ik zorg ervoor dat de belangrijkste taken als eerste… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!