Tijdelijke administratieve ondersteuning nodig?

Heeft een medewerker binnenkort verlof? Zijn er tijdelijke personeelstekorten? Of blijft door drukte de administratie liggen? Laat dit nou net de werkzaamheden zijn die Moneypenny uit handen kan nemen. Wij kunnen je helpen met het efficiënt beheren en stroomlijnen van jouw (tijdelijke) administratieve taken. Dit doen we voor zelfstandige ondernemers, teams en organisaties.

Op 25 juni 2024
Blog
tijdelijke administratieve ondersteuning achter laptop

Administratieve werkzaamheden

Moneypenny biedt tijdelijke administratieve ondersteuning bij ziekte, zwangerschapsverlof of tijdens piekperiodes. Een Virtual Assistant (VA) is namelijk ideaal voor het overnemen van specifieke werkzaamheden zoals het bijhouden van de inbox. En dat helemaal op afstand!

Administratie is een breed begrip. Voor de een is het de inbox(en) managen en voor de ander is dat de planning doen en voor weer iemand anders agendabeheer. Wij kunnen alles wat onder administratie valt oppakken. Dit zijn een aantal voorbeelden van taken:

 • E-mailmanagement
 • (complex) Agendabeheer
 • Facturatie en debiteurenbeheer
 • Verwerken van orders en declaraties
 • Administratie bijwerken
 • Rapportages opstellen
 • En nog veel meer…

Waarom een VA?

Er zijn meerdere manieren om tijdelijke ondersteuning te regelen. Wanneer je kiest voor een VA, dan heeft dat een aantal voordelen ten opzichte van een interim medewerker:

 • Flexibiliteit: Een virtuele assistent (VA) is al inzetbaar vanaf 6 uur per maand en kan werken wanneer het nodig is. Je kunt eenvoudig op- en afschalen.
 • Kostenbesparing: Onze VA’s bieden extra ondersteuning zonder de kosten van een fulltime medewerker. Bovendien betaal je alleen voor de gewerkte uren.
 • Snel geregeld: Een VA kan snel worden ingezet zonder de lange wervings- en inwerkperiode. Dit zorgt voor een naadloze overgang.
 • Gegarandeerde continuïteit: Mocht jouw VA, om wat voor reden dan ook, uitvallen, dan garanderen wij de continuïteit van onze dienstverlening met een even deskundige invaller.

Een VA is niet alleen handig voor tijdelijke administratieve ondersteuning, maar ook tijdens drukke periodes of bij grote projecten. Ook bij taken als social media management, secretarieel of klantenservice kan een VA jou als bedrijf of ondernemer ondersteunen.

24 jaar ervaring met virtual assistance

Bij tijdelijke ondersteuning neem je vaak taken over die al gestart zijn en begin je soms aan projecten die je niet zelf afmaakt. Het is dus ideaal als je iemand kunt vinden die hier ervaring mee heeft. Bij Moneypenny hebben we de afgelopen 24 jaar geleerd hoe we de perfecte match kunnen vinden tussen professionals en bedrijven – ook als het gaat om tijdelijke administratieve ondersteuning. We zijn ervaren in het snel integreren in bestaande werkprocessen, waardoor we jou snel kunnen ontlasten van je administratieve taken.

Regel snel tijdelijke administratieve ondersteuning!

Heb je snel tijdelijke administratieve ondersteuning nodig, voor korte of lange tijd? Of het nu gaat om een zieke medewerker, zwangerschapsverlof of extra drukte in een bepaald seizoen, we helpen graag bij het vinden van de juiste vervanging. Al binnen één week kun je een superefficiënte VA hebben om de belangrijkste taken over te nemen.

Maak een afspraak! In een verkennend gesprek kun je jouw wensen uitspreken. Stel alvast een lijst op van de taken die door een vervanger opgepakt moeten worden en hoeveel uur daarvoor nodig is. Welke urgente taken kan een VA overnemen? Met wat voor soort persoon werk je graag samen? Op basis van jouw input maken wij een voorstel op maat.

Meer uit onze kennisbank

Meer continuïteit met een flexibel secretariaat
12 juli 2024 Blog

Social media ondersteuning

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Social media speelt… Lees verder
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny
11 juli 2024 Blog

Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
1 juli 2024 In de media

Nieuwsbrief juni/juli 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!