Administratie Outsourcing

Moneypenny heeft zich volledig gespecialiseerd in het organiseren van professionele ondersteuning op het gebied van secretariaat en administratie. Outsourcing is de moderne term voor het uit handen geven van allerlei verantwoordelijkheden die zowel op locatie als vanuit de thuiskantoren van onze medewerkers worden uitgevoerd.

Een ander onderdeel van secretariaat- en administratie outsourcing is de levering van systemen en processen waardoor de communicatie met thuiswerkers en klanten vlekkeloos verloopt.

Administratie via outsourcing
Omdat u als ondernemer niet te maken krijgt met de nadelen van fileproblemen, slechte weersomstandigheden en ziekteverzuim is het uitbesteden van administratie d.m.v. outsourcing een goedkope, efficiënte en bovendien zeer flexibele oplossing. De hoeveelheid aan administratief werk is niet constant. Wij passen daar het aantal medewerkers moeiteloos op aan, zonder betrokkenheid bij uw organisatie te verliezen.

Andere voordelen van outsourcing
Door de flexibele inzet van thuiswerkende professionals kunnen achterstanden binnen een mum van tijd worden weggewerkt, of een onverwachte hoeveelheid aan werkzaamheden worden opgevangen. Het uitbesteden van secretariële werkzaamheden en administratie d.m.v. outsourcing biedt zowel letterlijk als figuurlijk extra ruimte binnen uw bedrijf. Interesse in een van onze diensten? Neem dan eens contact op.?