Slimmer werken – Deepl

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Deepl, een vertaalapp waarmee je makkelijk documenten en e-mails kunt vertalen.

Door Margot van Veelen
Op 1 maart 2021
Slimmer werken met een VA
Slimmer-werken-tip-deepl-website

Makkelijk en snel documenten vertalen met Deepl

Met deze superhandige vertaalapp kun je heel snel de meeste voorkomende zakelijke documentformaten vertalen. Voor maximale tijdsbesparing kun je de oorspronkelijke opmaak behouden, ideaal voor jouw Powerpoint-presentaties en Word-documenten.

Uiteraard is een geautomatiseerd vertaalsysteem niet 100% feilloos, maar het scheelt altijd tijd als jij of jouw Virtuele Assistent een vertaling alleen maar hoeft na te kijken in plaats van het hele document vertalen. Hiervoor moet je natuurlijk wel de taal enigszins beheersen.

Je kan gratis gebruik maken van Deepl vertalingen, maar wil je hele documenten vertalen dan kan je voor €5,99 per maand het startpakket aanschaffen. Je mag deze betaalde versie wel eerst 30 dagen gratis uitproberen. Meer informatie vind je op de website van Deepl.

Kortom, met Deepl schakel je jouw VA in, in plaats van de hele opdracht bij een vertaalbureau neer te leggen. De opmaak van de documenten blijft behouden en dat gaat jou nog meer tijd schelen. Zowel tijd als geld besparen, slim toch?!

Slimmer werken met een VA? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over.

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer uit onze kennisbank

virtual assistant gezocht
28 augustus 2023 Slimmer werken met een VA

Virtual assistant gezocht? Moneypenny helpt je uit de brand

Wil jij je werkzaamheden efficiënter laten verlopen en meer tijd overhouden voor je eigen… Lees verder
interview-sylvia-van-asperen-semmie
24 augustus 2023 Testimonials

Sylvia van Asperen over de Virtual Assistance van Moneypenny

“Blijf heel dicht bij je passie en hier kan een Virtual Assistant je goed in ondersteunen.” Dit… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
22 augustus 2023 In de media

Nieuwsbrief augustus 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!