Slimmer werken – Deepl

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Deepl, een vertaalapp waarmee je makkelijk documenten en e-mails kunt vertalen.

Door Margot van Veelen
Op 1 maart 2021
Samenwerken met je VA

Makkelijk en snel documenten vertalen met Deepl

Met deze superhandige vertaalapp kun je heel snel de meeste voorkomende zakelijke documentformaten vertalen. Voor maximale tijdsbesparing kun je de oorspronkelijke opmaak behouden, ideaal voor jouw Powerpoint-presentaties en Word-documenten.

Uiteraard is een geautomatiseerd vertaalsysteem niet 100% feilloos, maar het scheelt altijd tijd als jij of jouw Virtuele Assistent een vertaling alleen maar hoeft na te kijken in plaats van het hele document vertalen. Hiervoor moet je natuurlijk wel de taal enigszins beheersen.

Je kan gratis gebruik maken van Deepl vertalingen, maar wil je hele documenten vertalen dan kan je voor €5,99 per maand het startpakket aanschaffen. Je mag deze betaalde versie wel eerst 30 dagen gratis uitproberen. Meer informatie vind je op de website van Deepl.

Kortom, met Deepl schakel je jouw VA in, in plaats van de hele opdracht bij een vertaalbureau neer te leggen. De opmaak van de documenten blijft behouden en dat gaat jou nog meer tijd schelen. Zowel tijd als geld besparen, slim toch?!

Slimmer werken met een VA? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over.

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer uit onze kennisbank

VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is.
15 februari 2024 Ontdek onze VA's

VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is

“Het is voor mij belangrijk om de doelen van mijn opdrachtgevers helder voor ogen te hebben, zodat… Lees verder
Roger van New Finance ontdekt de voordelen van een VA bureau.
8 februari 2024 Succesverhalen

Roger over de voordelen van een VA-bureau

“Bovendien heeft Moneypenny VA’s die van alle markten thuis zijn, met allerlei verschillende… Lees verder
VA bureau inschakelen: 5 essentiële tips
5 februari 2024 Blog

VA bureau inschakelen: 5 essentiële tips

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten om met een virtueel assistent samen te werken. Maar hoe vind… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!