Marketingondersteuning op afstand

Is een marketing assistent die jouw marketingtaken verlicht precies wat je nodig hebt? Wij voorzien ondernemers en marketeers van marketingondersteuning op afstand. Zo kunnen jij en je team focussen op de dingen waar jullie goed in zijn.
Marketing en social media ondersteuning van een virtueel assistent van Moneypenny

Jouw persoonlijke marketing assistent

Goede marketing helpt om je doelgroepen te bereiken, je klantenbestand te vergroten en je te onderscheiden van je concurrenten. Maar… het uitrollen van marketingactiviteiten kost veel tijd, vooral de uitvoerende, repeterende taken. Zou het niet geweldig zijn als er dagelijks een marketing assistent klaar zou staan om al die tijdrovende klusjes op te pakken?

Marketingsupport is er om ondersteunende taken uit handen te nemen, zoals het maken van een contentkalender, het versturen van nieuwsbrieven en het bijhouden van de website. Met een marketing assistent aan je zijde, kun je ook rekenen op social media ondersteuning, waaronder het schrijven en posten van berichten.

Heb jij het hiervoor te druk of is je marketingafdeling onderbezet? Geen zorgen, want Moneypenny heeft de perfecte oplossing! Onze gespecialiseerde Virtual Assistants (VA’s) schieten graag te hulp met marketingondersteuning op afstand.

Wij helpen jou graag bij:

  • Email marketing
  • Bijhouden website
  • Visuals maken in Canva
  • Teksten & bloggen
  • Social media ondersteuning
  • Internet searches
  • Online tools
  • En nog veel meer…
Direct contact opnemen

Marketingondersteuning vanaf 14 uur per maand

Vanaf 14 uur per maand schakel je al een eigen virtueel assistent van Moneypenny in voor optimale marketingondersteuning. Deze uren zijn verspreid over de maand inzetbaar. In een persoonlijk gesprek helpen we te kiezen uit onze verschillende abonnementsvormen. Dit is afhankelijk van de marketingsupport die je nodig hebt.

Weet je nog niet voor hoeveel uren je een marketing assistent voor je aan de slag wilt laten gaan? Geen probleem, je kunt altijd flexibel schakelen en op- of afschalen wanneer dat nodig is.

Overzicht abonnementen

Zo regel je een eigen marketing assistent

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking, waarin we inventariseren wat jouw wensen zijn en welke marketingtaken je wil uitbesteden. Daarna gaan wij aan de slag en zoeken voor jou een passende assistent. Klikt dit? Dan heb jij binnen één week een superefficiënte marketing assistent!

Wil jij naast de marketing ondersteunende taken ook nog andere taken bij jouw assistent beleggen? Dat kan! Wij kunnen jou bijvoorbeeld ook ondersteunen bij secretariële taken, de administratie, klantsupport en nog veel meer.

We hebben op onze virtual assistant pagina een overzicht van de meest gangbare VA taken, maar maatwerk kan ook. Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!