Rechterhand nodig? Management ondersteuning door Moneypenny

Het fijne gevoel wanneer je dacht iets te zijn vergeten, maar je managementondersteuner alles gewoon al tot in de puntjes heeft geregeld. Van agendabeheer en het maken van afspraken tot het plannen en organiseren van vergaderingen. Alle facilitaire en ondersteunende taken van management en directie zijn in goede handen bij Moneypenny. Wil je weten hoe wij dat voor je doen? Lees snel verder!

Op 11 juli 2024
Blog
Virtueel Assistent Quita aan het werk voor haar opdrachtgevers van Moneypenny

Werkzaamheden managementondersteuner

Een van de grootste uitdagingen bij managementondersteuning is ongetwijfeld een soepel agendabeheer. Als manager wil je dat afspraken efficiënt op elkaar aansluiten, ook wanneer er onverwachts dingen veranderen. Maar je kunt ons voor nog meer taken inschakelen. Ook waar het gaat om andere organisatorische, secretariële en administratieve werkzaamheden.

Denk hierbij aan:

  • Complex agendabeheer
  • Bijhouden van de mailbox
  • Plannen en organiseren van vergaderingen
  • Vergaderingen notuleren
  • Administratieve taken
  • Zakenreizen organiseren en regelen
  • En nog veel meer…

Bij managementondersteuning denk je misschien aan iemand op kantoor die veel zaken regelt. Maar wist je dat een managementondersteuner ook op afstand kan werken? Dit is de specialiteit van Moneypenny. Een VA voert (grotendeels) dezelfde taken uit, maar kan overal vandaan werken en is flexibel inzetbaar (al vanaf 8 uur per maand).

Samenwerken met jouw VA

Managementondersteuning op afstand? Jazeker! Je kunt een VA inhuren voor iedere taak die op afstand uit te voeren is. Op welke manier we samenwerken hangt helemaal af van jouw wensen. Kom je tijdelijk capaciteit te kort of is er een specifiek project dat moet worden opgepakt? Wij regelen het. Maar ook voor langdurige ondersteuning ben je bij ons aan het goede adres. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren, wat efficiënter is dan een managementondersteuner in dienst nemen.

Een ander voordeel van een VA-bureau is dat wij kunnen putten uit een pool van professionals met verschillende kwaliteiten, zodat er altijd een goede match is. Wil je ook andere taken bij je VA beleggen? Geen punt! Je kunt bij ons ook terecht voor secretariële ondersteuning, executive assistance, HR & recruitment en nog veel meer andere taken.

Managementondersteuning voor korte of lange tijd

Heb je snel managementondersteuning nodig, voor korte of lange tijd? Al binnen één week kun je een superefficiënte VA hebben om de belangrijkste taken over te nemen. Wij regelen het, zodat jij je 100% kunt richten op je core business. Tegenwoordig kan veel op afstand gedaan worden. Mocht je hier nog geen ervaring mee hebben, dan kunnen we uiteraard helpen bij het vormgeven van de processen die hiervoor nodig zijn.

Maak een afspraak! In een verkennend gesprek kun je jouw wensen uitspreken. Stel alvast een lijst op van de taken die opgepakt moeten worden en hoeveel uur daarvoor nodig is. Welke taken wil je uitbesteden? Met wat voor soort persoon werk je graag samen? Op basis van jouw input maken wij een voorstel op maat.

Of lees eerst meer over onze Virtual Assistance.

 

Meer uit onze kennisbank

Meet the Virtual Assistant Merel
Video's

Meet the VA – Merel

In deze video maak je kennis met Virtueel Assistent Merel. Merel vertelt je in deze video meer over… Lees verder
Interview met opdrachtgever Douwe van NORNORM: wat startte met sales heeft zich nu ontwikkeld to PA-ondersteuning en customer support.
28 augustus 2024 Succesverhalen

NORNORM startte een Moneypenny-samenwerking voor salesondersteuning

“Virtuele salesondersteuning maakte Moneypenny de ideale partner voor ons.”  Wij interviewden… Lees verder
HR en recruitment ondersteuning met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 augustus 2024 Blog

Tijdelijke HR ondersteuning

HR, de afdeling die alle zaken rondom jouw personeel draaiende houdt. En ook hier is het geen… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!