Slimmer werken – Meeting Owl

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Meeting Owl pro, een video-conference-oplossing voor hybride vergaderen.

Door Margot van Veelen
Op 1 juli 2021
Samenwerken met je VA

Hybride vergaderen

Eindelijk kunnen we de weg naar normaal weer inzetten. Medewerkers keren terug naar kantoor maar blijven ook deels thuiswerken, ze werken hybride. Daarbij is vergaderen als team altijd wat ingewikkelder. Want hoe zorg je ervoor dat de vergadering slim en efficiënt verloopt en dat de thuiswerkers dezelfde vergaderervaring hebben als de mensen op kantoor? Daarvoor gebruik je Meeting Owl Pro. Met deze tool worden alle deelnemers betrokken bij de vergadering want iedereen wordt digitaal weergegeven, ook de deelnemers die in dezelfde ruimte op kantoor zijn.

Wat is de Meeting Owl pro?

De Meeting Owl pro is een slimme camera voor vergaderruimtes. Deze videocommunicatieoplossing biedt een kijkhoek van 360 graden met acht omnidirectionele microfooningangen. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen een straal van 5 meter wordt gezien en gehoord. De Meeting Owl pro concentreert zich op de spreker via Smart Zoom.

Gebruik

De installatie is zeer eenvoudig en werkt volgens het plug-and-play principe. Het apparaat is geschikt voor alle soorten videocall-software, waaronder Skype, Zoom, Google Meet en Microsoft Teams.

Functies

De Meeting Owl pro heeft een 360° camera maar liefst drie krachtige luidsprekers. De camera beschikt over auto-focus en intelligente zoom. De 8 ingebouwde intelligente microfoons bepalen automatisch het geluidsvolume. Dit zorgt voor een optimale vergaderervaring voor de medewerkers op kantoor én voor de thuiswerkers.

Kosten

Deze zakelijke tool kost maar liefst €1099. Dit is een stevige prijs, maar dit apparaat bied je dan ook veel meer dan een eenvoudige webcam. In de huidige tijd kan het een uitstekende aanvulling zijn op de videoconferentieruimte op kantoor en dan is het de prijs zeker waard. Met de Meeting Owl pro kun je jouw videoconferentie naar een hoger niveau tillen.

Wat ons betreft is het zeker de moeite waard om te kijken of jij met deze tool effectiever, efficiënter en slimmer hybride kan vergaderen. Wil je meer weten over de Meeting Owl pro? Ga dan naar de website.

Meer weten over slimmer werken met een VA? Of benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over.

 

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
27 februari 2024 In de media

Nieuwsbrief februari 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
skyfall event concertgebouw moneypenny
26 februari 2024 In de media

Moneypenny’s Skyfall-Live Event in het Concertgebouw

Bij Moneypenny hebben we natuurlijk een speciale band met de wereld van 007. En net als James Bond… Lees verder
VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is.
15 februari 2024 Ontdek onze VA's

VA Fleur vertelt waarom zij een echte Moneypenny-VA is

“Het is voor mij belangrijk om de doelen van mijn opdrachtgevers helder voor ogen te hebben, zodat… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!