Virtual assistant zzp

Ben je op zoek naar een zzp virtual assistant? Super dat je de mogelijkheden van een virtual assistant aan het onderzoeken bent. Uiteraard heb je de mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met een zzp’er, maar wist je dat een virtual assistant agency ook tot de mogelijkheden behoort?
Secretariële ondersteuning door een Virtueel Assistent van Moneypenny

VA agency

Onze virtual assistants zijn flexibel inzetbaar en dankzij onze vaste werkprocessen krijg je bij ziekte/vakantie direct een professionele vervanging. Besteed de klussen waar jij niet aan toe komt lekker uit aan een VA-agency en houdt tijd over voor wat echt belangrijk is.

Continuïteit en betrouwbaarheid

Waarom taken bij één persoon neerleggen, als je ook de mogelijkheden van een agency tot je beschikking hebt. Door gebruik te maken van een virtual assistant agency ben je verzekerd van continuïteit en betrouwbaarheid. Wanneer jouw eigen virtual assistant ziek is of op vakantie gaat, zorgen wij voor een betrouwbare vervanger. Op die manier weet je zeker dat de werkzaamheden niet stil blijven liggen en kun jij erop vertrouwen dat de taken naar behoren worden uitgevoerd.

Geen zoektocht naar de beste VA

De juiste virtual assistant zzp kiezen, die ook nog eens de vaardigheden bezit die jij nodig hebt, dat is een hele klus. Kies je voor de diensten van Moneypenny, dan zorgen wij voor de juiste match. Aan de hand van de taken die jij wilt uitbesteden, selecteren wij de beste virtual assistant (of team van virtual assistants). Op die manier heb jij binnen een week al je eigen VA.

Direct contact opnemen

Diversiteit aan vaardigheden en kennis

Met ruim 90 VA’s met verschillende achtergronden heb je toegang tot een grote poule van talent en kennis. Ook handig wanneer je bedrijf groeit of de werkzaamheden uitbreiden. Een groot voordeel ten opzichte van een zzp virtual assistant of freelance virtual assistant. Of je nu hulp nodig hebt bij administratieve taken, marketing, projectondersteuning, klantsupport of je wilt het secretariaat uitbesteden. Het kan allemaal. En heb je meerdere taken die je bij ons neer wilt leggen? Geen probleem! Het is zelfs mogelijk om je eigen virtuele team in te schakelen, met meerdere virtual assistants met diverse skills.
en.

Flexibele VA-abonnementen

Hoeveel uren jij een virtual assistant wilt inschakelen bepaal je zelf. Bij Moneypenny schakel je een persoonlijke Moneypenny-VA al in vanaf 6 uur per maand. Deze uren kun je verspreid over de maand inzetten (variërend van een dagdeel tot verschillende dagen in de week een paar uur, alles is mogelijk). En weet je nog niet hoeveel uren je een virtual assistant wilt inschakelen? Geen probleem. Plan een vrijblijvend gesprek in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. En zie je het toch graag anders? Je kunt altijd switchen, opschalen of afschalen.

Bekijk de mogelijkheden van een virtual assistant zzp

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze meest gangbare VA taken of neem contact met ons op. Ook maatwerk is mogelijk. Onze virtual assistants helpen je graag om uitvoerende taken en randzaken uit handen te nemen. Met een Moneypenny-VA houd jij tijd over voor wat echt belangrijk is. Schroom niet contact op te nemen, we helpen je graag!

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!