Interview met onderneemster Nancy Beers: “Tijd is mijn belangrijkste valuta!”

Onze nieuwste opdrachtgever heet Nancy Beers. Zij is Scrum Master, Serious Play Expert en Keynote Speaker. Zoals veel van onze opdrachtgevers heeft Nancy het razend druk door de combi van haar ‘echte’ werk plus alle administratieve randzaken. Gelukkig wist ze de weg naar Moneypenny te vinden, want wij helpen haar natuurlijk graag aan een Virtuele Assistent (VA), zodat ze zich volledig kan focussen op het realiseren van haar groeiambities. In dit interview lees je meer over Nancy’s bedrijf en vertelt ze welke taken ze bij haar VA wil neerleggen.

Op 19 november 2020
Succesverhalen
Samenwerking Nancy Beers en virtuele assistent van Moneypenny

Nancy, graag hoor ik meer over je bedrijf. Ik ben vooral benieuwd wat een Serious Play Expert is.

Ik voer mijn zakelijke activiteiten uit vanuit mijn bedrijf Happy Scrum Master. Daarbij ligt vooralsnog de focus op interim klussen, waarbij ik als Scrum Master ICT teams binnen organisaties begeleid en coach. Daarnaast ben ik inderdaad een Serious Play Expert. Onder die vlag word ik ingeschakeld om spellen te spelen met teams, vaak met als doel om bepaalde soft of hard skills te ontwikkelen. Maar ik gebruik bijvoorbeeld ook de Game Storming methodiek , een alternatieve en zeer effectieve en leuke manier van brainstormen. Tot slot word ik steeds vaker ingehuurd als Keynote Speaker, omdat ik met veel passie over mijn vak kan praten. Dat is bijzonder leuk om te doen en gaat me goed af.

Het is niet zo’n voor de hand liggende combinatie, ICT en spellen spelen. Of toch wel?

Ik heb 2 studies gedaan: Conservatorium en Bedrijfskundige Informatica, dus daar heb je het al. En wat veel mensen zich niet realiseren is dat muziek eigenlijk heel wiskundig is. Bovendien moet je in ICT juist heel creatief kunnen denken. Dus wat ik doe past perfect bij mij en mijn talenten.

Zijn jouw serious games Corona-proof?

Jazeker! Juist in deze tijd is het belangrijk om de verbinding te zoeken en niet constant achter ‘de knoppen’ te zitten. En iedereen is inmiddels wel klaar met de standaard online Zoom borrels en de zoveelste Kahoot quiz.

Mijn spellen zijn een mooi alternatief voor het praatje pot bij het koffie automaat, maar ook om de ‘echte’ connectie weer te maken Men denkt vaak dat ik mij bezighoud met gamificatie (software), maar dat is niet zo, want mijn spellen zijn 100% software-vrij. Wel faciliteer ik mijn speelsessies via Zoom, want deelnemers kunnen in Corona tijd natuurlijk niet samen in een ruimte zitten.

Waarom wil je een VA inschakelen?

Tijd is mijn belangrijkste valuta, dus dat wil ik optimaliseren. En ik weet uit persoonlijke ervaring dat het leven kort kan zijn, dus ik vind dat je 100% voor je dromen moet gaan. En als ondernemer heb ik een droom en die wil ik verwezenlijken en dat kan alleen als ik meer tijd vrij speel.

Ik heb een jaar geleden een ghost writer ingehuurd voor het schrijven van mijn blogs en dat bevalt me zo goed dat ik nu een volgende stap wil zetten door ook administratieve taken te delegeren. Ik heb eerst nog overwogen om het bloggen en de administratie in één hand te houden, maar iemand die goed is in schrijven is niet per se ook een administratief wonder. Vandaar mijn telefoontje naar Moneypenny.

Welke taken gaat jouw VA jou uit handen nemen?

Allereerst wil ik een aantal financieel-administratieve werkzaamheden overdragen, zoals het verwerken van facturen en bonnetjes in Moneybird, het systeem dat ik daarvoor gebruik. En natuurlijk mijn kilometer- en urenadministratie. Hoewel ik de boel prima op orde heb, lijkt het me heerlijk als ik deze taken met een gerust hart bij een VA kan neerleggen.

En verder heb ik losse opdrachten en uitzoekklussen, zoals het begeleiden van de bouw van mijn nieuwe site of het zoeken van een club die videobanden kan digitaliseren, om maar eens een paar te noemen. Ook kan een VA mij ontzorgen door de deelnemersadministratie van mijn trainingen voor haar rekening te nemen.

Meer weten over Nancy of haar bedrijf?

Zelf was ik zo enthousiast over Nancy’s spellen dat Moneypenny haar gaat inhuren voor onze eindejaars online bedrijfsborrel. En wellicht ben jij na het lezen ook geïnteresseerd. Check Nancy’s site voor meer info of neem een kijkje op haar Linkedin profiel.

Wil je je ook laten ontzorgen door een VA van Moneypenny?

Op onze site vind je veel info en tarieven maar natuurlijk mag je ook rechtstreeks contact met mij (Marianne Sturman) opnemen via mail of telefoon/whatsapp (06-51222840).

Benieuwd wat Moneypenny voor jou kan betekenen?

Maak digitaal kennis en stel al je vragen. Of lees meer over onze VA-service.

Meer uit onze kennisbank

nieuwsbrief-moneypenny
28 mei 2024 In de media

Nieuwsbrief mei 2024

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Moneypenny interviewt opdrachtgever Jellie van Kunstgebit aan Huis
22 mei 2024 Succesverhalen

Kunstgebit aan Huis gaat virtueel met Moneypenny

“Bonnie handelt snel en is communicatief sterk, waardoor ik een goed beeld heb van de status van… Lees verder
personal assistant achter computerscherm
14 mei 2024 Blog

Wat is een personal assistant?

Een Personal Assistant (PA) is meer dan alleen een rechterhand binnen een organisatie. Naast het… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!