Waarom kies je bij Moneypenny voor een vaste maandelijkse urenbundel en wat zit daar eigenlijk allemaal in?

Heb je je ooit afgevraagd waarom veel van de Virtueel Assistenten (VA’s) of VAbureaus voor het aanbieden van een vaste maandelijkse urenbundel kiezen? En ben je benieuwd waarop de kosten voor de inzet van een VA eigenlijk gebaseerd zijn? In dit blog leggen we graag aan je uit hoe onze abonnementsstructuur in elkaar zit en waarom deze voor zowel jou als voor onze VA’s een win-win situatie is.  

Op 11 september 2024
Blog
Moneypenny abonnementen met vaste maandelijkse urenbundels

Waarom werken we met vaste abonnementen? 

Om zowel de verwachtingen van de opdrachtgever, als wel de capaciteit van de VA’s goed te kunnen managen, hebben we bij Moneypenny gekozen voor vaste (maar flexibele) maandabonnementen. Jij, als opdrachtgever, wilt graag weten wat je maandelijks kan verwachten qua kosten en dienstverlening. Ook de VA’s hebben een bepaald aantal wensuren die ze graag maandelijks volmaken. We werken daarom met een minimum aantal uur per maand; zo weet jij waar je aan toe bent en kan de VA daar rekening mee houden in haar planning.  

We bieden je een vaste urenbundel per maand aan, ook wel Subscription Staffing genoemd. Omdat je als opdrachtgever op zoek bent naar enige flexibiliteit (anders had je gekozen voor een vast dienstverband), is het altijd mogelijk om meer uren af te nemen. Wanneer je structureel ver boven (of onder) je abonnementsuren zit, is het altijd mogelijk om op (of af) te schalen.  

Hoe worden de abonnementsprijzen en uurtarieven bepaald? 

Elk jaar gaan we met de thermometer de markt in om te kijken wat de huidige tarieven zijn die worden aangeboden voor de inzet van een VA. Daarbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met wat wij de Moneypenny-VA’s moeten betalen. Er wordt dan ook elk jaar goed gekeken naar de inkoop- en verkooptarieven en wordt hiertussen de perfecte balans onderzocht.  

Als VA-bureau zit er uiteraard een marge tussen het inkoop- en verkooptarief. Deze marge maakt het o.a. mogelijk om een hoge kwaliteit VA’s te werven, interne training en bijscholing aan te bieden, kwaliteit te waarborgen en klantrelaties te beheren d.m.v. accountmanagers. Indien je nog twijfelt aan het inhuren van een VA-bureau, lees er dan in dit blog meer over.

Boven op de vaste uren die in het door jou gekozen abonnement zitten, betaal je een vast bedrag per maand. Hierin zitten de kosten voor een zakelijk telefoonnummer, zakelijke Office365 omgeving (incl. e-mailadres) en een goede beveiliging op zijn/haar laptop. Doordat we de kosten per abonnement doorbelasten, is het mogelijk om deze kosten per opdrachtgever laag te houden. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om de VA toegang te geven tot een mailadres van jouw eigen organisatie, zodat hij/zij onder jullie naam kan communiceren.  

Wil je de kosten voor de abonnementen nog even op een rijtje? Klik dan hier door naar het overzicht.  

In het kort 

Onze vaste maandabonnementen zorgen ervoor dat jij altijd weet waar je aan toe bent. 

We hebben besproken dat we werken met deze abonnementsstructuur om zowel jouw verwachtingen als wel de capaciteit van onze VA’s effectief te managen.  

Als VA-bureau kiezen wij ervoor om onze VA’s van technologische hulpmiddelen te voorzien, zodat er veilig en efficiënt met jou samengewerkt kan worden. We streven dan ook elk jaar opnieuw naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.  

Ben je klaar om de voordelen van onze abonnementen zelf te ervaren?

Plan dan hier een vrijblijvende afspraak met me in. We kunnen dan samen kijken welke urenbundel het beste past bij jouw vraag.  

Benieuwd wat Moneypenny voor jou kan betekenen?

Maak digitaal kennis en stel al je vragen. Of lees meer over onze VA-service.

Meer uit onze kennisbank

Dit zijn de kosten van een Virtueel Assistent
13 september 2024 Blog

Wat kost een Virtual Assistant in 2024?

Heb je genoeg van die eindeloze takenlijsten en vraag je je af wat het kost om een Virtual Assistent… Lees verder
Moneypenny Virtual Assistants springen bij bij overbelast secretariaat
12 september 2024 Blog

Hoe Virtual Assistants een overbelast secretariaat ontlasten

Voel je de druk op je secretariaat? Personeelstekorten zijn in de wereld van secretariaten vaak een… Lees verder
Waarom kiezen voor een Virtueel Assistent van Moneypenny?
12 september 2024 Blog

Wat heb ik aan een Virtueel Assistent van Moneypenny?

Denk je erover na om met een VA aan de slag te gaan? Maar ben je bang dat je de verkeerde keuze… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!