Administratieve ondersteuning voor zelfstandigen

Als zelfstandige doe je vaak alles zelf: administratie, facturatie, afspraken én het echte werk. Naarmate je bedrijf groeit en andere werkzaamheden meer tijd kosten, kan het handig zijn om de administratieve rompslomp uit handen te geven. Moneypenny biedt administratieve ondersteuning op maat, speciaal afgestemd op de behoeften van zelfstandigen. Zo kun jij je volledig richten op waar je het beste in bent: ondernemen.

Op 25 juli 2024
Blog
administratieve ondersteuning zelfstandigen

Hulp bij jouw administratie

Geen zorgen meer over tijdrovende administratie of gemiste deadlines: wij zorgen ervoor dat jouw administratie op rolletjes verloopt. Of het nu gaat om het bijhouden van de inbox, agendabeheer, facturatie of het verwerken van orders en declaraties, je kunt rekenen op een soepele afhandeling van deze taken. Je kunt al vanaf een aantal uur per maand je eigen Moneypenny-VA inschakelen. Zowel voor structurele als voor tijdelijke werkzaamheden.

Dit zijn een aantal taken die we voor je kunnen doen:

  • E-mailmanagement
  • Agendabeheer
  • Facturatie en debiteurenbeheer
  • Verwerken van orders en declaraties
  • Administratie bijwerken
  • Rapportages opstellen

Waarom een VA?

Als zelfstandige / ZZP heb je vaak te maken met wisselende werkdruk en veranderende omstandigheden. Een Virtual Assistant (VA) biedt dan dé perfecte oplossing. Hier zijn enkele voordelen van het inhuren van een VA:

Flexibiliteit: Onze VA’s zijn inzetbaar vanaf 8 uur per maand en kunnen werken wanneer het jou uitkomt. Schaal eenvoudig op en af naar de behoeften van jouw onderneming.

Kostenbesparing: Als zelfstandige profiteer je van de ondersteuning van een VA zonder de risico’s en kosten die komen kijken bij het aannemen van eigen personeel.

Snel inzetbaar: Een VA kan snel aan de slag zonder lange wervings- en inwerkperioden. Dit zorgt voor een soepele en naadloze overgang van taken.

Gegarandeerde continuïteit: Mocht jouw VA om wat voor reden dan ook uitvallen, dan garanderen wij continuïteit van de dienstverlening met een even deskundige vervanger.

Een VA is niet alleen handig voor administratieve taken voor zelfstandigen, maar biedt ook ondersteuning bij marketing, planning, klantcommunicatie en projectbeheer. Afhankelijk van wat jij nodig hebt. Dit maakt een VA een veelzijdige aanvulling op jouw onderneming.

VA’s voor diverse ondernemers en ZZP’ers

Werk jij als zelfstandige graag samen met iemand die jouw branche begrijpt? Wij vinden voor jou de perfecte match in onze pool van ervaren VA’s. Of je nu een webshop runt, trainer of coach bent, creatieve freelancer, consultant of iets anders, wij ondersteunen een diverse groep ondernemers en ZZP’ers. Met slechts een paar uur per week kan een VA al jouw administratieve randzaken overnemen, zodat jij meer tijd hebt voor het echte werk.

Strakke administratie, meer tijd voor je bedrijf

Ben je een zelfstandige ondernemer die hulp kan gebruiken bij de administratie? Wij helpen je graag. In een verkennend gesprek kun je jouw wensen en behoeften bespreken. Stel een lijst op van de taken die je wilt uitbesteden en hoeveel uur daarvoor nodig is. Je krijgt vervolgens een voorstel op maat, zodat je binnen een week iemand hebt die jouw administratieve lasten verlicht. Bekijk ook onze abonnementen.

Maak een afspraak en ontdek hoe Moneypenny kan ondersteunen. Samen zorgen we ervoor dat jouw administratie op rolletjes loopt, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van jouw bedrijf.

Meer uit onze kennisbank

Dit zijn de kosten van een Virtueel Assistent
13 september 2024 Blog

Wat kost een Virtual Assistant in 2024?

Heb je genoeg van die eindeloze takenlijsten en vraag je je af wat het kost om een Virtual Assistent… Lees verder
Moneypenny Virtual Assistants springen bij bij overbelast secretariaat
12 september 2024 Blog

Hoe Virtual Assistants een overbelast secretariaat ontlasten

Voel je de druk op je secretariaat? Personeelstekorten zijn in de wereld van secretariaten vaak een… Lees verder
Waarom kiezen voor een Virtueel Assistent van Moneypenny?
12 september 2024 Blog

Wat heb ik aan een Virtueel Assistent van Moneypenny?

Denk je erover na om met een VA aan de slag te gaan? Maar ben je bang dat je de verkeerde keuze… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!