Gratis webinar: ontdek de mogelijkheden van een persoonlijke assistent op afstand!

Blijft er werk liggen? Heb je het structureel te druk? Ontdek de mogelijkheden van een persoonlijke assistent op afstand tijdens het gratis Moneypenny Webinar.

Ben je ‘s avonds nog bezig afspraken te regelen, mail af te handelen of administratie te doen? Blijft er werk liggen omdat je collega’s het (tijdelijk of structureel) te druk hebben? Zou je meer tijd aan zinvollere zaken kunnen besteden als je uitvoerend werk zou delegeren? Als het antwoord op deze vragen “ja” is, dan ben je dus niet alleen ondernemer, maar ook je eigen assistent. Terwijl jij je tijd zou moeten besteden aan je klanten en de groei van je bedrijf.

Gelukkig is deze situatie simpel op te lossen: de persoonlijke assistent op afstand, oftewel een Virtuele Assistent (VA). Meer weten over het inschakelen van een VA? Je bent van harte welkom bij ons gratis webinar!

Wanneer en aanmelden

vrijdag 15 november 2019 van 9.00-10.00 uur

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Het Moneypenny Webinar 'Ontdek de mogelijkheden van een Virtuele Assistent' is specifiek bedoeld voor ondernemers en managers. Dit webinar is niet bedoeld voor (aspirant) Virtuele Assistenten of concurrenten.